Sağlık Raporu | Kaan Ayhan

Gökhan sazdağ, eren elmalı kim varsa alınmalı yedek bek yok takımda ki ilk 11 de var da yok

Hoca kriptoda terste kalıp pozisyonundan çıkamayan adamlar gibi. Bir türlü eli gitmiyor planını değiştirmeye. Bu sebepten maçların son bölümlerinde çok zorlanıyoruz. Risk management zayıf adamda.
Hoca çok garantici bir adam karakteride böyle muhtemelen, riski hiç sevmiyor kafasında 13 14 oyuncu belirliyor sezon için onlar ölene kadar pestilini çıkarıyor ve maalesef en kötü yanı ise sahayı okuması çok kötü hatta ligin en kötüsü bile olabilir oyuncunun yorgun olduğunu tükendiğini göremiyor kendisini city ve pep ile kıyaslıyor ama daha çok fırın ekmek yemeli zaten bu eksiklerini kapatsa avrupadan çoktan teklif alirdi bence

Adamın elinde bek yok doğru dürüst yamaya yamaya şampiyon yapıyor
Aynen 11 milyona jelert kendi kendini aldırdı takıma herhalde.Angelino,Dubois,Köhn,Kazımcan,Jelert,Jacobs hepsi kendi kendine geldi herhalde.Tek verim aldığı Boey ondan da mecbur bek kalmadı diye oynattı çocuk kendi kendine oynadı

Aynen 11 milyona jelert kendi kendini aldırdı takıma herhalde.Angelino,Dubois,Köhn,Kazımcan,Jelert,Jacobs hepsi kendi kendine geldi herhalde.Tek verim aldığı Boey ondan da mecbur bek kalmadı diye oynattı çocuk kendi kendine oynadı
hocam dünya bek popülasyonunun yüzde 10'unu tüketti!!

hocam dünya bek popülasyonunun yüzde 10'unu tüketti!!
Pek bilmiyorum onu da kanat popülasyonun yüzde 10unu tükettiğini düşünüyorum biraz.Düşman parası harcar gibi para harcıyor valla ama rotasyona oyuncu sokma çabası yok hiç elinde olsa 40 yaşındaki adam ve diğer herkesi her maç 11 oynatacak fmde editörle kondisyon basıyor sanırım

Pek bilmiyorum onu da kanat popülasyonun yüzde 10unu tükettiğini düşünüyorum biraz.Düşman parası harcar gibi para harcıyor valla ama rotasyona oyuncu sokma çabası yok hiç elinde olsa 40 yaşındaki adam ve diğer herkesi her maç 11 oynatacak fmde editörle kondisyon basıyor sanırım
hocamın bazı inatları tad kaçırabiliyor İskenderim

Fener macindan hatirladigim Alkmaar'in pirpir kanatlari vardi. Jelert'in kendini gosterebilecegi, ona uygun bir mac olarak goruyorum. Hoca insallah oynatmama gibi hayati bir hata yapmaz. Oynat artik su cocugu hoca.

Sağlık Raporu | Kaan Ayhan

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasındaki Sipay Bodrumspor karşılaşmasında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve bugün sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Kaan Ayhan’ın tedavisine başlanmıştır.
lan biri de grade 1 olsun en hafif sakatligimiz 1 aydan basliyor

Hem transferi hoca yapsın hem takımı şampiyon yapsın böyle bir dünya yok hoca kimi biliyorsa onu getiriyor, hocaya laf edeceğinize sportif direktör talep edin

Simdi jelert zamani

Okan buruk: sallai hazirlan sagbek oynicaksin

Geri
Üst Alt