Sağlık Raporu: Lemina

hadi buyrun. çok kötü oldu tam haftasında sakatlandı anasını satayim. sakatlıktan dönenlerde hazır olmayacak. gene eksiklerle gidiyoruz.

Hep kosan basan adamlara oluyor. Daha selcuk seri feghouli falan hoc sakatlanmadi.

Şu an şartlar esitlendi kadro olarak ama hoca serinin yanında oğlu Fas cingenesini oynatirsa maç sonu toplantısına çıkmaz muhtemelen

Ömer-Seri olur orta saha yav ne Selcuk'u

Hep kosan basan adamlara oluyor. Daha selcuk seri feghouli falan hoc sakatlanmadi.
Twit altında gördüm fegulide yaşamış. Lemina 1 aralıkta yaşamış 7 aralıkta geri dönmüş ama bu sefer zorlanma ve kanama olması heralde süreyi uzatıyor.
EQ_WqVFXUAAPiiN

Bu kodumun musibet,lanetli stadına bir kez olsun tam kadro çıkalım lan! Şansınıza sokayım.Bunlardaki şansın yarısı bizde olsa müzemizde şu an Şampiyonlar ligi kupası bulunuyordu.

Tek seçenek donk-ömer/seri-emre kaldı. Seri ve emre aynı anda sahada olursa fb ortasahasının koşu/sertlik şiddetine karşılık veremez ömer en uygunu gibi. Ulan bi tane yedeğe ön libero alamadınız bizi kanser ediyonuz

Aşırı moralim bozuldu ama zaten kazanma ihtimalimiz %12 falandı. Kasmaya gerek yok geçen sene kaçtı o tren bi 10 senesi daha var. Kafayı yicem teknik heyetin hatası çok büyük çok.

Biz ne zaman eksiksiz gidecez şu deplasmana çok merak ediyorum...

Marcao-donk-ahmet çıkarız heralde donk gömülü ön libero gibi oynar. Feghouli ve onyekuruya çok iş düşüyor ortadahaya destek olmalılar. Sağda mariano umarım sola saracchi yetişir de en azından oradan avatanjlı oluruz

Twit altında gördüm fegulide yaşamış. Lemina 1 aralıkta yaşamış 7 aralıkta geri dönmüş ama bu sefer zorlanma ve kanama olması heralde süreyi uzatıyor.
EQ_WqVFXUAAPiiN

Falcaonun sakatligi ile ayni galiba. Derbiyi atlatsak gencler maci onemli degil.Ama yine de leminaya bonservis verilmez onu anlamis olmamiz gerekir.

Geri
Üst Alt