Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Gecen sene yoklugunda gomis bir sekilde götürüyordu ama simdi hic bir adamimiz yok.

Bakambunun olmadigi zamana denk gelmesi büyük sanssizlik. Halil falan da demeyin.

Adam sakat dimi. İğne ile oynadığına göre sakat
Sakat bir adamı teknik adam haftalarca oynatabilir mi? Oynatamaz. (Oynatır diyosan konuyu uzatmaya gerek yok zaten)
İcardi oynamak istiyorum derse oynar istemiyorum derse oynamaz
Çok duyduk hocanın ağzından başka oyuncular için de oynayabileceğini söyledi, oynamak istedi, hazır olduğunu söyledi (tam cümleler bunlar olmayabilir) gibi cümleler
Sen yorum yapmadın ki. İstihbaratın varmış gibi bir yargılama yapmışsın oyuncu hakkında. Ben de kaynağını sordum.

Ayağa aldığı darbe kötü sakatladı
Böylesi bizim için daha iyi olacak
Belirsizlikten ve adama yüklenmektense dinlendirip taraftara her şeyi açıklamak daha iyi

Şu sağlık ekibini değiştirin artık. Bakka gibi iş yönetiyorlar, ne plan neprogram var adamlarda

Ben anlamadım, Süper Kupa için takımlardı hatta maskeli şekilde antrenmana çıkıyordu. Bu açıklama neden şimdi geldi ki ? Ya açıklama geç yapılmış (baya geç) ya da Icardi’de başka bir problem var. Kaçırdığım birşey mi var renkdaşlar ? Maç için kamp kadrosundaydı hatta ailesiyle gitti

topa koşamıyordu iyileşmesi bizim adımıza daha iyi olur

halil, barış, zaha, mertens yeterli

bakambu kaç maç yok 1 maç filansa sıkıntı yok

Ben anlamadım, Süper Kupa için takımlardı hatta maskeli şekilde antrenmana çıkıyordu. Bu açıklama neden şimdi geldi ki ? Ya açıklama geç yapılmış (baya geç) ya da Icardi’de başka bir problem var. Kaçırdığım birşey mi var renkdaşlar ? Maç için kamp kadrosundaydı hatta ailesiyle gitti
Süper kupa da risk alarak oynatacaklardı belli ki. Şimdi risk almadan en başta yapılması gerekeni yapıyorlar. Arada ayağıda iyileşip geri dönmesi en hayırlısı.

Kıytırık maçlarda 90 dakika oynattılar adamı. Şimdi de Bakambu yok.

topa koşamıyordu iyileşmesi bizim adımıza daha iyi olur

halil, barış, zaha, mertens yeterli

bakambu kaç maç yok 1 maç filansa sıkıntı yok
Afrika kupasi daha baslamadi bile 1 hafta var daha baslamasina ve 1 ay suruyor. Erken elenirlerse Ocak sonu anca geri gelir.

Şaka mi bu? 12 gün geçmiş açıklama yeni geliyor. Siz 12 gündür ne yapıyorsunuz? Yönetiminden tut teknik ekibine kadar rezalet durumdayız.

Sakat adamı oynatmasaydın gözüne de bir şey olmazdı. Bakambu da yok şimdi.

Süper kupa da risk alarak oynatacaklardı belli ki. Şimdi risk almadan en başta yapılması gerekeni yapıyorlar. Arada ayağıda iyileşip geri dönmesi en hayırlısı.

Tamam ama saçmalık işte adamın yüzünde kırık varsa ayağında sorunluysa neyini zorluyorlardı ki ? Bu nasıl bir risk almadır zaten kötü de oynuyor. Dinlenip tedavi olması gerekiyordu bu dönemde gidip tatil yaptı adam.

Bence iyi haber zaten oynamaması lazımdı, full iyileşip geri döner. Her şerde bir hayır vardır..

Geri
Üst Alt