Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Zaha forvete gecer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 %Bu arada ben asıl sorunun ayağında olduğunu ama açıklama yaparken gözü söylediklerini düşünüyorum.
AyağıBu arada ben asıl sorunun ayağında olduğunu ama açıklama yaparken gözü söylediklerini düşünüyorum.
Bu adamı aldıysan evde oturtamazsın. Tatile gitmesi yeni bir şey değil. Sakat değilken de gidiyordu.Ayağı
Yüzü
Gözü
Her tarafı poşete dönmüş adamı tatillere yollarsan böyle şüphe oluşur
Geçen ki verdiğim skor tahmini tekrar gözden geçireceğimBu hafta yok demek. Gecmis olsun.
Konya macinda Halil'e mi kaldik?
Bu yorumun yanlis. Zaten Icardi ozel hayatinda Cristiano Ronaldo gibi takilsa suan Real Madrid'in oyuncusu olarak izlerdin. Bunu bilerek aldik gecen senede boyle ekstra izinlerle kendisini rahat ettirmesini saglayan bu teknik ekip. Ona gore de ekstra performans aliyorduk. Simdi fiziksel olarak hazir olmadigi icin faydasini goremez olduk son haftalarda. Simdi teknik heyetin yapmasi gereken; onumuzdeki 14 gun full hardcore antrenman temposu ile kendisini ozel bir programla fit hale getirmek. Yoksa sezon sonuna kadar bu boyle devam eder.Ayağı
Yüzü
Gözü
Adam zaten özel hayatı yaşantısı , magazinsel durumlarından ötürü A+ bir takımda A+ bir spor kariyeri yapamadı şimdi takıma alırken bizde bunu beklemek bir hayli abes değil mi?Ayağı
Yüzü
Gözü