Sağlık Raporu | Mauro Icardi

Icardi ve Osimhen varsa hoca tabi ki beraber oynatacak ya sen iyimisin ? Mbappe geldi diye Vinicius yedek mi olacakti ayni hesap iste. Ona gore sistem bakiyorum demedi mi Okan Buruk? Ya gozumden kaybolun bir daha sevindim diye mesaj atani forumda tutmam cunku.
Ben sevindim diye bir yorum yapmadım ağabey, sen yorumu sevindi olarak ele aldın öyle değerlendirdin. Ben süreç olarak bize daha olumlu yansıyacağını düşünüyorum, bats aynı süreleri alsın eğer 2 katı istatistik yapmassa beni banla forumdan

Dün kötü olduğunun farkındaydı ve extra bir şeyler yapmak isterken sakatlandı

Zeminle alakası yok ama zemin kötü zeminci hertürlü kovulmalı
İcardi'nin sakatlığı büyük şanssızlık bunu bir şeye bağlamaya çalışmak gereksiz. Zeminci 1 ay önce cimler hasta olup düzeltemeyince kovulmalıydı bu olaydan bağımsız.

Doktorun biri 6 ay dedi.
6 ay mi ? ostorvolde 6 ayda doner bak hayvan gibi fizik genc adam cabalarsa doner

Muslera olsa bu yasinda erken doner derim
Osimhen olsa baris alper olsa doner derim
Icardi bu ya gider arjantine kendine bakmaz
Dikkat etmez bu sakatlik 6 aydan sonrasi oyuncuya bakar 6 ayda da donersin 1 yilda da

Ben icardinin Mart Nisan gibi donebilecegini dusunuyorum sahsi fikrim ama top oynamasi belki sezonun son maclarinda bir tane oynar

Ya saçma sapan bir retorik bir yorum bu daha çok topla buluşmuşta daha çok bilmem ne yapmış aynı şeylerin 2 katını dzeko yapıyor geliyor defansdan çok çıkarıyor sonuç ne ? Aynı şeyi ziyech ve zaha yapıyor diye şu forumda demediğinizi bırakmadınız icardi yürüyünce kral oluyor, sürekli yüzü gözü dökük sürekli bir karısının haberleri isim olarak kulübün önüne hocanın önüne geçmiş bir şahsiyet. Ben batsuayinin hem oyun kalitesi hem fizik kalitesi olarak en az 20 gomlek daha iyi olduğunu düşünüyorum izleyelim görelim önümüzde ki haftalarda. En azından artık gündemi meşgul eden Morali bozuk ve karısından ayrıldı döngüsünden bir süreliğine kurtulucaz. şu değerlendirmeleri yaparkende adam akıllı argüman sunun şu forumda daha çok topla buluşmuş ne demek ne yani bu totoloji mi ne ifade etti bu yorum şimdi ?
Retorik mi. Fena kelime. Marjinallik kokusu geliyor forumda şuan.

Dzeko da zaten onu yaptığı için kesilmiyor lig maçlarında. Onu anlasan zaten yazdıklarımı da anlayacaksın ama boş ben burda kapadım konuyu yeteri kadar üzücü bir haber zaten Icardi sakatlığı tartışmaya değecek değil şuan seninle mesajlaşmam.

Edit: 20 gömlek mesajı okumamıştım bak yukarıda alıntı yapılmış şimdi editliyorum.

Boşa zaman harcamışım senle.

geçmiş olsun kral, döndüğün gün saplamaya devam edeceksin

Icardiyi attigi ara paslarindan ötürü ligde 10 numarada bile kullanırız dediğimiz günler oldu 33-34'unde,fizik yetmediginde.oyun zekası ile bu lige çok fazla bi oyuncu ve dönüşü yine muhteşem olur.cezasahasinin kralı adam,yeterki top gelsin ve ilerde beklesin.mevzusu bu

Abi dün 65 de icardi çıkıp berkan girse şu an sorun yoktu.net.ama başka maçlarda icardi yine uzun süreli kalsa bi sakatlık olacaktı bariz
onu nası öngörüyosunuz ya antrenmanda da kopartabilirdi bağını. bunu kimse yorgunlukla foprmsuzlukla acıklayamaz. tamamen şanssızlık bu sakatlık.

Dönecek takıma. Forma giymese bile beni yedeğe alın diyecek. Son 5 dk da olsa oynamak istiyorum diyecek Nisan ayında.

Çünkü Türk olsaydı Metin Oktay olurdu.

Çok üzüldüm. Messi’nin finalde oynayamadığı bir turnuvada Arjantin’in kupayı kaldırması nasıl tatsızlık yaratabilirdi misal öyle bir his oldu bende. Galatasaray’ın en büyük başarılarında İcardi formasını görmek istiyordum.

Geçmiş olsun üzücü :( oynadığı futbol eyvallah ama karakter kaybettik. Bu adamın etkisi sadece saha içi değil ama dönecektir. İnş mental olarakta daha güçlü olarak dönecek

Evet acima acinirsin nankor olacaksin yoksa futbolda geride kalirsin
Omar hava fisek patlattiginda acimistim o gunden sonra hayatta kimseye ayricalik yapmam
Oynuyorsa oynar oynamiyorsa gider bu kadar basit
Nasil basit oluyor ? Omar bütün alacagini alıp gitmedi mi ? Icardi sözleşmeşinin sonuna kadar yatsa bile parasını almayacak mi ?

Bazı taraftarlar ağırdı takımı aksatıyordu diyor ama ileride alan açan ileride takımı oynatan kimi zaman 10numara hatta bazen 8 numara sorumluluğu alan ve bunlarla birlikte sezonda ortalama 30-40 skor katkısı üreten adamdan bahsediyoruz. Herkesde osimhen şımarıklığı var ama devre arası chealseden psg den teklif aldığında icardi kadar verecek mi sizde kendini?
Galatasaray taraftarı olarak nankörlüğümüzü fazla hafife alıyoruz.

Geri
Üst Alt