Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.782
- 5.644
- 1.623
Milli aradan sonra oynar anca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden mi sakatladı adamı? O sakatladıysa küfür de edelim.
alıntıladığım mesajı yazdığım tarihe bak. bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil demek ki.Şimdi bu adam sakatlanıp 3 ay olmasa, bu rezilliğin hesabını kim verecek
Yoo üfürmüşsün tutmuş. Aynı durum en çok istediğin sağ bek içinde olabilirdi. Boey kalsa onun için dealıntıladığım mesajı yazdığım tarihe bak. bunlar akıl edilemeyecek şeyler değil demek ki.
hocam oyuncu gelir senin takımında ilk antrenmanda sakatlanır sorun olmaz. Ancak oyuncu afrika kupasındayken sen bu riski göze alıp alıyorsan ben de laf söylerimYoo üfürmüşsün tutmuş. Aynı durum en çok istediğin sağ bek içinde olabilirdi. Boey kalsa onun için de
Thomas Meunier'ye baktim yasi 26-27 dir dedim herif 32 mis. Oglum zaman hizli geciyor lan...Sakatlık on görülemeyen bir şey orası öyle de en başından yanlış transfer ztn. Yaş profili geçtim adam Afrika kupasindaydi yaw
Yazın kimseyi almayalım o zaman. Avrupa kupası varhocam oyuncu gelir senin takımında ilk antrenmanda sakatlanır sorun olmaz. Ancak oyuncu afrika kupasındayken sen bu riski göze alıp alıyorsan ben de laf söylerim
hocam bu dediğin sana mantıklı geliyor mu? yazın sezon başı kampı var hazırlık maçı cartı curtu var. 3-4 haftalık sakatlık sana sezonu kaybettirmez. Devre arası özellikle de hocan acil bek istiyorum diyorken devam eden bir turnuvadan oyuncu almak ile bu bir değil.Yazın kimseyi almayalım o zaman. Avrupa kupası var
Oyuncuyu aldık turnuva devam ederken sonra gitti çapraz bağ koptu.hocam bu dediğin sana mantıklı geliyor mu? yazın sezon başı kampı var hazırlık maçı cartı curtu var. 3-4 haftalık sakatlık sana sezonu kaybettirmez. Devre arası özellikle de hocan acil bek istiyorum diyorken devam eden bir turnuvadan oyuncu almak ile bu bir değil.
Gelir erden çapraz bağı yırtan adamı nasıl alırsın diye gömeriz sen de, sorduğun soruya bakOyuncuyu aldık turnuva devam ederken sonra gitti çapraz bağ koptu.
umarım olmaz lan bu dediğim bu aradaGelir erden çapraz bağı yırtan adamı nasıl alırsın diye gömeriz sen de, sorduğun soruya bak