Sağlık Raporu | Victor Osimhen

bundan sonra tarla zeminlerde şuayip'i sürelim 11'e.

Yahu Bu adam milli takımda her maç berbat zeminlerde oynuyor. hatta geldiği için nijerya'nın bir maçını izlemiştim, zeminde patates tarlası gibi bir şeydi. pas oyunu bile oynayamıyorlardı zemin yüzünden. Olay belli, oyuncu bir anda maç temposuna girince sakatlık yaşadı işte. Nijerya milli takımı bile oynanan iki maçta sonradan oyuna attı osimheni, biz direkt her maç 90 oynatmaya çalıştık.

Osimhen'in sakatlık zaten max 1 haftalık sakatlık ama araya denk gelmeside ayrı güzel oldu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gr2 strain iki hafta ila 1 ay demek

İkinci hafta sonrası kontroller olumlu ise daha erken dönebilir

Herşey oyuncuya bağlı

Aynı sakatlık Sneijder 1 ay sonra dönmüştü

Gr2 strain iki hafta ila 1 ay demek

İkinci hafta sonrası kontroller olumlu ise daha erken dönebilir

Herşey oyuncuya bağlı

Aynı sakatlık Sneijder 1 ay sonra dönmüştü
Abi bir sorum var bu strain ile alakalı, ağrılar geçtikten sonra normal spora giderken bir ağrı yok o kas grubunu çalıştırdığımda ama futbol oynadığımda kalçadan topa vuruşlarda tekrar nüksediyor ağrım, ilk sakatlık gibi sertleşmedi ama o kas grubunun fazla gerildiğini hissediyorum.

Buradaki mevzu ne sence

dedikleri gibi 6 hafta olsa bile ligde sadece 3 maç kaçırıyor.

alanya
antalya d
bjk

bjk maçı, sakatlık tarihinden tam 1 ay sonra oynanmış olacak.

bence bjk maçında rahat sahada olur yaw.

Bizim sağlık ekibinin açıklamalarına hiç güvenmiyorum.

Abi bir sorum var bu strain ile alakalı, ağrılar geçtikten sonra normal spora giderken bir ağrı yok o kas grubunu çalıştırdığımda ama futbol oynadığımda kalçadan topa vuruşlarda tekrar nüksediyor ağrım, ilk sakatlık gibi sertleşmedi ama o kas grubunun fazla gerildiğini hissediyorum.

Buradaki mevzu ne sence
Kasta doku kaybı oluşturan kanama ve ikinci° ve üzeri yaralanmalarlarda iyileşme sürecinde bir miktar skar kalır

Bu da kronik tekrarlayıcı sakatlıklara ya da ağrıya yol açabilir,

Diğer ihtimal gluteus medius tendon yapışma yerinde kronik irritasyon, ödem , tendon iltihabına bağlı kalça yan tarafında hassasiyet oluşabilir

MR çekip öncekiyle kıyaslamak lazım

Eğer tam tersine ağrı kaşık iç kısmında oluyorsa addüktör kas grubu dediğimiz uyluk iç kas grubunun pubis kemiğine yapışma yerinde kronik bir iltihap gelişmiş olabilir

fotoram-io-3-jpg.264348
Fatih hocamın torunlarının şirinlikte tur bindireceği overrated bir velet

Kasta doku kaybı oluşturan kanama ve ikinci° ve üzeri yaralanmalarlarda iyileşme sürecinde bir miktar skar kalır

Bu da kronik tekrarlayıcı sakatlıklara ya da ağrıya yol açabilir,

Diğer ihtimal gluteus medius tendon yapışma yerinde kronik irritasyon, ödem , tendon iltihabına bağlı kalça yan tarafında hassasiyet oluşabilir

MR çekip öncekiyle kıyaslamak lazım

Eğer tam tersine ağrı kaşık iç kısmında oluyorsa addüktör kas grubu dediğimiz uyluk iç kas grubunun pubis kemiğine yapışma yerinde kronik bir iltihap gelişmiş olabilir
Üst ön’ün tam ortası abi quadriceps yani

Arka ve kasıkta sıkıntı yok topa bir açıdan vurduğumda o üst ön grubun tam ortasında normalden fazla gerilne hissediyorum

İlk sakatlıktan sonra 1 ay geçti, bayağı spor da yaptım aslında sıfır ağrı ve hissiyattı. Şu anda da ilk sakatlık gibi şişme vs olmadı, ağrı da yok maçtan sonra ama garip geliyor o an o sıkılaşmayı hissediyorum.

Ben bir mr çektireyim.

Geri
Üst Alt