Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bjk maçına şu zemini halı gibi yapmaları lazım. Nereden baksan 3 hafta var yapılmayacak iş değil ama bizim iş bilmezler onu da halledemez orası ayrı konu.
Arka ve kasıkta sıkıntı yok topa bir açıdan vurduğumda o üst ön grubun tam ortasında normalden fazla gerilne hissediyorum
İlk sakatlıktan sonra 1 ay geçti, bayağı spor da yaptım aslında sıfır ağrı ve hissiyattı. Şu anda da ilk sakatlık gibi şişme vs olmadı, ağrı da yok maçtan sonra ama garip geliyor o an o sıkılaşmayı hissediyorum.
bence skar henuz gelismese de hala iyilesmekte olan doku vardir quadriceps ust orta grubuna rectus femoris diyoruz digerlerine gore nispeten daha zayif bir kas ve skar orani daha yuksektir. zamanla duzelir ama gerilme ve agri hissediyorsan fazla zorlamamanda fayda var. mutlaka iyi isin kaslarini esnet. mumkun olan bir vakitte mr cektirip bana goruntulerini atarsin
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.