şahan gökbakar

Futbolcuyu takipten çıkarttırmak da herhalde seviyelerini çok net gösteriyor

O kadar para harcayıp kurdukları kadroya bak, rezil ettiniz Galatasarayı.

başkan denilen gs dusmanı herife,sesi duyulacak birilerinin laf etmesi gayet güzel ,sucukculara kalırsa işimiz yanarız

Dogru soylemis. 2 tane yabanci kontenjanini bos birakmak nedir? Denemek icin bile alip koy 500bin Euro'ya scout transferi yap. Olmazsa gonderirsin. Bunlari biz mi ogretecegiz. Bu yonetim sinifta kalmistir. Sampiyonlukta tehlikede haberiniz olsun.
Nasıl 2 yav.

Sen ben daha relax konuşabiliriz hatta dozunda hakaret de edebiliriz ama bu kadar tanınan bi adamın bu üslubu doğru değil bence

Hakaret yok gayet hepimizin kullandığı bir lügat ile o da bir taraftar olarak doğru serzenişte bulunmuş. Severdim kendisinin Galatasaraylılığını sevmeye de devam edeceğim.

Bildigin 2 tane daha yabanci topcu alabilirdik. Yillarca kalede Muslera vardi, hep 1 yabanci dezavantajiyla cikiyorduk, rakiplerde hep yerli kaleci oldugu icin onlar 1 ekstra opsiyon ile oynuyordu. Ilk defa yerli kaleci aldik, busefer de 2 tane kontenjani bos birakti bizimkiler.
3 yav nasıl 2, Toplam 14 hak var 11 yabancımız var.
Kural da 12+2(2022 sonrası) zaten.

Şuan bizde kullanmadığımız boş herif de 11. kontenjanı işgal ediyor.

1-Osimhen,
2-Sane,
3-Torreira,
4-Davinson,
5-Singo,
6-Jakobs,
7-Lemina,
8-Sara,
9-Sallai,
10-İcardi,
11-Yusuf,

Koşsun diye 2 tane 20lik indirebilirlerdi illa 30 yaşında 10 milyon maaşlı adam almaya gerek yok.

3 yav nasıl 2, Toplam 14 hak var 11 yabancımız var.
Kural da 12+2(2022 sonrası) zaten.

Şuan bizde kullanmadığımız boş herif de 11. kontenjanı işgal ediyor.

1-Osimhen,
2-Sane,
3-Torreira,
4-Davinson,
5-Singo,
6-Jakobs,
7-Lemina,
8-Sara,
9-Sallai,
10-İcardi,
11-Yusuf,

Koşsun diye 2 tane 20lik indirebilirlerdi illa 30 yaşında 10 milyon maaşlı adam almaya gerek yok.
Vay arkadas 3 tane yabanci kontenjani nasil bos birakilir delirecemmmmm, bizde 2 diye kendimizi yiyorduk!

Geri
Üst Alt