Şahan Gökbakar?

Şahan Gökbakar Klüpte Aktif Görev Almalı mı?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

• Başkası olsa daha iyi olur.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Berke Cüce

Kırmızı Üye
Biliyorsunuz ki sosyal Medya başta olmak üzere birçok yönetici ve sorumludan çok daha fazla Galatasaray ve haklarına sahip çıkan, düşmanlarımıza her anıyla gerekli yerleştirmeleri yapıyor sağolsun kral. Soru şu? Şahan Gökbakar'a Klüp içinde bir görev verilmeli mi?

Ben kesinlikle verilmesi gerektiğini düşünüyorum... Böyle güçleri kullanmamız gerektiği bence aşikar.

Arkadaslar cüceye üye olurken ben referans olmustum. Kendisine düzenli mentörluk ederim ama kantarin topuzunu kacirip bazen boyle konular acabiliyor.

Bu adamin ne söyleyecegi belli degil, beni hep diken üstunde tutuyor. Forumda daha önce uyguladigimiz mesaj onay sistemi vardi. Ben ekstra efor sarfetmeye raziyim yeterki bu saati bombayi kontrol altina alalim.

Cücemiz mesaj atinca forumda yayinlanmadan evvel benim onayima dussun. Ben kontrol saglayayim aksi taktirde kaos yasariz.

Arkadaslar cüceye üye olurken ben referans olmustum. Kendisine düzenli mentörluk ederim ama kantarin topuzunu kacirip bazen boyle konular acabiliyor.

Bu adamin ne söyleyecegi belli degil, beni hep diken üstunde tutuyor. Forumda daha önce uyguladigimiz mesaj onay sistemi vardi. Ben ekstra efor sarfetmeye raziyim yeterki bu saati bombayi kontrol altina alalim.

Cücemiz mesaj atinca forumda yayinlanmadan evvel benim onayima dussun. Ben kontrol saglayayim aksi taktirde kaos yasariz.
Ayıp senin yaptığın. Burası Özgür Galatasaraylıların Özgür fikirlerini dile getirdiği yer değilmi? Kınıyorum seni

Bi yatırıp kaşımadığın kaldı. Üzdün
insanlar seni bir anda benimseyebilir onlara biraz zaman ver. Yeni arkadasliklar kurmakla başla ben sana eski dostum @Murat Durmaz i öneririm. Özelden hal hatir sor seni forumun gizemli tavsan deliklerine sokar.

Tek basina takilarak forumdan keyif alamazsin

insanlar seni bir anda benimseyebilir onlara biraz zaman ver. Yeni arkadasliklar kurmakla başla ben sana eski dostum @Murat Durmaz i öneririm. Özelden hal hatir sor seni forumun gizemli tavsan deliklerine sokar.

Tek basina takilarak forumdan keyif alamazsin
Eski dost mu :D
Erik Ten Hag Clips - Find & Share on GIPHY

Geri
Üst Alt