Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Taraflardan biri Trabzon olmasa sevk bile olmaz derdim ama 1 maç göstermelik ceza verebilirler bir iki oyuncuya. İç sahada hakemi onu bunu tehdit ederek alıyorlar nasılsa maçı.

GI5cfwHXgAAxxDL

sevinirlerken bu aptallar tribüne hareketmi çektiler ilk başta birşey yoktu

Oha, osterwolde batshuayi osayi hepsi cok agir ceza almali!!!

Normal bir ülkede djiku denen herife taraftarı tahrikten ceza verilmesi lazım. Resmen tribünlere dönüp hareket yapmış.

Bir embesil de sahaya inmiş. Fenerliler yetmemiş adamın üstüne yürümüşler. Ulan hadi yabancılar bilmiyor. İrfan, Mert, Serdar falan siz nasıl bilmiyorsunuz. Biz o adamın üzerine yürürsek tüm tribünler aşağı iner diye?

Bunu Samiyen’de de yapsan iner, İnönü’de yapsan da iner, Kadıköy’de yapsan da iner? İnmedi mi? Galatasaray Kadıköy’de şampiyon olduğunda, onca güvenlik güçlerine rağmen ne olaylar çıktı.

Normal bir ülkede djiku denen herife taraftarı tahrikten ceza verilmesi lazım. Resmen tribünlere dönüp hareket yapmış.

Bir embesil de sahaya inmiş. Fenerliler yetmemiş adamın üstüne yürümüşler. Ulan hadi yabancılar bilmiyor. İrfan, Mert, Serdar falan siz nasıl bilmiyorsunuz. Biz o adamın üzerine yürürsek tüm tribünler aşağı iner diye?

Bunu Samiyen’de de yapsan iner, İnönü’de yapsan da iner, Kadıköy’de yapsan da iner? İnmedi mi? Galatasaray Kadıköy’de şampiyon olduğunda, onca güvenlik güçlerine rağmen ne olaylar çıktı.

Olayları canlı izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla tek bir taraftar sahaya giriyor. Fenerliler onu indirip dövünce geri kalan taraftarlar giriyor gibi gördüm. Eğer öyleyse ağır ceza yerler.

1- Yukarıda osayi yumrukla adamı indiriyor ve devam ediyor.
2- Osterwolde tekme sallıyor aynı adama
3- Osayi sola doğru koşuyor ve uçan yumruk atıyor
4-Yarasa koşan bir kişiye dönen tekme atıyor

Geri
Üst Alt