- 9 Temmuz 2011
- 34.212
- 29.150
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapalım inanalım mı?
Ben hiçbirine ceza gelmeyeceğini düşünüyorum hatta eminim.Gelmeli diye yazdım.Yoksa kesinlikle gelmeyecek Federasyon başkanı ts güvenlik önlemi almayanlar falan hepsine kabak patlayacak.TS stadı 5-10 maç kapanır falanBats yırtar tekme gelmiyor vs diye eyyam yaparlar onu bir şekilde. Osayi her eylemi için ayrı ayrı cezalandırılmalı. Minimum 6 ay men yemeli.
Taraftar yumruğu atsa 6222'den maça giremez ama futbolu iki kere taraftar yumrukluyor 1i nefsi Müdafa diyelim diğeri bildiğin saldırı net saldırı. Sebepsiz yere birini gözüne kestirip uçan yumruk atıyor.
Bu çok adi oe onu soyleyebilirimsahada 1 tane taraftar yok
Milli güvenlik sorunu demediler boşuna. Holiganları da almış yönetimineAli adlı şımarık zengin bebesi kına yaksın. Kan dökülmesine ramak kaldı. Artık devlet el atmalı bu olaya.
deliller usüle uygun toplanmadı derler :d
Tribünleri yine o ceza almayan serseri tahrik etmiş diyorlar. Geçen hafta ceza vermediler holigan gelip burda olay çıkardıGördugum kadariyla osewolde, suayip, osai en az 5mac almali. Ama ceza yerine taktir alacaklardir
Niye sinirlensin ki?seçim öncesi olmayacak olaylar rte şuan sinir küpüdür bana kalırsa fenrr yaprağı yedi
bu salaklar yendiniz işte basıp gidecekti soyunma odasına şov yapacaz diye büyük zararlı çıkacaklar
Onun bunun çocukları her türlü şiddeti hak ediyor bunlar. Dışarıda yakalayıp evire çevire döverler inşallah