Kadir Fırat
Sarı Üye
- 18 Eylül 2018
- 778
- 1.105
- 628
Birseylerin gerçekten düzelmesi isteniyorsa, olayların müsebbibi olan ananasçı yalı çocuğununun halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçundan yargılanması lazım. Ama tabiki böyle birsey olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egemen Korkmaz da iyi saldırmış.
darp raporu muhim.Bu iş adliyeye giderse nasıl sonuçlanır?
Egemen Korkmaz da iyi saldırmış.
0:21-0:23 gibi İrfan Can Eğribayat a yumruk sallayan Egemen Korkmaz sanırımdk kac la
Sen de iyi biliyorsun ki futbolcu var fenerli futbolcu var. Her futbolcu esit degil.Arkadaşlar işin içinde olan biri olarak söylüyorum,saha olaylarıyla artık spor savcıları ilgileniyor. her adliyede nöbetçi spor savcıları maçları takip ediyor. sahaya girenler de onlara vuran futbolcular da tck'nın ilgili maddelerinden ceza alır.
O iş imkansız. Alanen koşarak yumruk atan, yerdeki savunmasız adamın kafasına tekme atan bir futbolcu var.Ben hiçbirine ceza gelmeyeceğini düşünüyorum hatta eminim.Gelmeli diye yazdım.Yoksa kesinlikle gelmeyecek Federasyon başkanı ts güvenlik önlemi almayanlar falan hepsine kabak patlayacak.TS stadı 5-10 maç kapanır falan