Sahaya Giren Trabzonsporlu Taraftarlar, Fenerbahçeli Topçular Tarafından Saldırıya Uğradı!

Birseylerin gerçekten düzelmesi isteniyorsa, olayların müsebbibi olan ananasçı yalı çocuğununun halkı kin ve düşmanlığa sevk etme suçundan yargılanması lazım. Ama tabiki böyle birsey olmayacak

Bu yayıncı kurulusta ki reziller futbolcuların darpından neden bahsetmiyor tek kelime bile , bu nasıl sacmalık lan hala taraftar vs konusuyorlar adam ucan tekme atıyor lan ama ugur hala dizi diyor

Ben ilk ordan kacan yabanci topculari olur sandim. MHY gibi cakma komutanlar kacarken, yabancilari kavgaya girdi. Enteresan.

Arkadaşlar işin içinde olan biri olarak söylüyorum,saha olaylarıyla artık spor savcıları ilgileniyor. her adliyede nöbetçi spor savcıları maçları takip ediyor. sahaya girenler de onlara vuran futbolcular da tck'nın ilgili maddelerinden ceza alır.
Sen de iyi biliyorsun ki futbolcu var fenerli futbolcu var. Her futbolcu esit degil.

Ben hiçbirine ceza gelmeyeceğini düşünüyorum hatta eminim.Gelmeli diye yazdım.Yoksa kesinlikle gelmeyecek Federasyon başkanı ts güvenlik önlemi almayanlar falan hepsine kabak patlayacak.TS stadı 5-10 maç kapanır falan
O iş imkansız. Alanen koşarak yumruk atan, yerdeki savunmasız adamın kafasına tekme atan bir futbolcu var.

Geri
Üst Alt