İzlediğim 7 bölüm itibarıyle ziyadesiyle beğendim, mantık hataları var mı? çok fazla ama yine de senaryo iyi.

Türk dizi standartlarının üzerinde ama senaryoda mantık hataları vardı.

devamı çekilebilecek bir dizi hatta haluk bilginer hala oynayabilir daha az rolle.

yeni bir veteran dahil edilebilir , dexter havasında kızımız kan dökebilir , true detective havasında bir suç zinciri işlenebilir.

Bir türlü başlayamadım şu diziye.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şahsiyet ve Bozkır'ı izledikten sonra kendi kendime sordum. Biz madem böyle kaliteli işler yapabiliyoruz neden televizyondaki dizilerin hepsi saçma sapan entrika ve aşk konulu.
tv kanal sahiplerinin 3 saat dizi çektirmek istemesinden kaynaklanıyor bu. yoksa piyasadakilerin en salağı bile bu kadar sacma sapan işler yapamaz.
yılbaşı sonrası ne güzeldi keşke gene büyük bi kaos yaşansada sezon sonuna kadar film koymak zorunda kalsalar.

Şahsiyet ve Bozkır'ı izledikten sonra kendi kendime sordum. Biz madem böyle kaliteli işler yapabiliyoruz neden televizyondaki dizilerin hepsi saçma sapan entrika ve aşk konulu.
tv kanal sahiplerinin 3 saat dizi çektirmek istemesinden kaynaklanıyor bu. yoksa piyasadakilerin en salağı bile bu kadar sacma sapan işler yapamaz.
yılbaşı sonrası ne güzeldi keşke gene büyük bi kaos yaşansada sezon sonuna kadar film koymak zorunda kalsalar.
Hayır izleyici kitlesi daha çok o dizileri sevdiği için, Sen Anlat Karadeniz gibi kadına şiddet içeren bir diziye kadınların bayılıyor olması tam komedi mesela.

Hayır izleyici kitlesi daha çok o dizileri sevdiği için, Sen Anlat Karadeniz gibi kadına şiddet içeren bir diziye kadınların bayılıyor olması tam komedi mesela.
oda var tabi millete aşıladılar yıllardır düz mantık dizileri. şimdi biraz beyin yakan dizileri koysan 2dk dayanamaz kanal değiştirir.

Belki de artık televizyonda dizi izlemenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Saat 21:00'da yeni bölümü başlayan dizi reklamlarla birlikte 00:00'da sona eriyor. İnsanlar bütün çalışıyorlar, yorgun eve geliyorlar. Bütün gecelerini tek bir diziye mi ayıracaklar ? Yapın anasını satayım şu dizilerin süresi 1 saat, herkes rahatlasın. Oyuncular, yönetmen, senarist, set ekibi, izleyici. Gecede 2 tane dizi oynat, daha fazla kişi ekmek yesin. Şiddet içerikli dizileri geç saate koy, çoluk çocuk izlemesin. Çoluk çocuk televizyon başında diye mafya dizilerindeki elemanları ponçiğe çevirdiler.

Senaryo Hakan Günday'ınmış onu görünce şaşırmadım dizinin genel işleyişine.
Kötü olan bu dizi de olsa böyle oç zihniyetler dünyada çokça var, moralim bozuldu.

Son düzenleme:
Şu güzelim dizi gerilerde kalmasın, evde hapsolduğumuz bugünlerde mutlaka izleyin.

Ücretsiz bir platform olan Puhu Tv'den yayımlanması da güzelliğinin cabası.

Biraz daha uzun olmasını isterdim.

"Buradaki bütün arkadaşlar ve bu yayını izleyen milyonlarca insan şunu biliyor ki; eğer bir devlet görevlisi gereken neyse yapılıyor diyorsa hiçbir şey yapılmıyordur."

Dizi adeta bir Türkiye alegorisi. Öyle güzel alıntılar var ki bunun gibi.

Haluk bilginerin oynadığı her dizi izlenebilir gobul rahatlığıyla. Senaryo bok olsada oyunculukla boş vakit geçirmişsin hissini verdirtmiyor adam. Müthis.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt