sahte galatasaraylı levent tüzemen hakkında

Her mali dikkate almayın gündem olmak istiyorsan Galatasaray i eleştirecek sin

Galatasaray düşmanlarının.....

An itibariyle Başşşakşehir'e fena gömüyor!!!! Öyle böyle değil ilk defa böyle gördüm bu adamı... Böyle ol canımı ye ;D

Konuyu görmüş olacak ki akbilsporun açıklamasından sonra küsküyü verdi,yalaka serkan bile şaşırdı kaldı öyle.

Kendisine çeki düzen vermeli ,turgay demirden farkı kalmıyor bazen.

Yaw sacmalamayin herifi adam akilli konusturmadilar bile programda

He maldir o ayri da dunku programla da bu derece aksiyon alinmaz

Antuya cevirdiniz forumu

BerkanT dedikçe deliriyorum birde bunun beşiktaşlı versiyonu var ayı gibi bi herif Jozıf diyip duruyor

Vaftiz edilmesinin vakti geldi geçiyor. Torrent geldiğinden beri tam bir anti cimbomlu haline gelen bu şahsiyeti biraz önce Galatasaray adasının sularında vaftiz etmeliyiz

sürekli torrent'e sallıyor. levent tüzemen neden bu kadar tepkili ki torrent'e?
takım her geçen gün daha iyi hale geliyor, oyuncularla hocanın arası fena değil gibi.. bu nefretin sebebi ne??

10 şey dese 1 i bize uygun , oda zaten herkesçe hakli görüldüklerimiz :D

sürekli torrent'e sallıyor. levent tüzemen neden bu kadar tepkili ki torrent'e?
takım her geçen gün daha iyi hale geliyor, oyuncularla hocanın arası fena değil gibi.. bu nefretin sebebi ne??
Onun haricinde kimsenin Beşiktaş maçı için Torrent'e laf söylediğini görmedim, sabah akşam Torrent'e saydırıyor delirdi iyice

Bu adamın tek olayı transferin son haftasına girildiğinde "Galatasaray çok büyük bir oyuncu ile görüsüyor" diyerek gaz almak

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Ewt, dinleyelim

Tüzemen: antep maçından sonra, gomis atsaydı, pozisyon penaltı değilmiş, maç 2-2 bitermiş geç bunları.

Tüzemen: katalansın, saygı duyuyoruz, barcayı sevmen de çok normal. fakat maç bitmiş, takım 2-1 yenilmiş, sahada yerdeler, git kaldır. barcalı dostlarını sonra uğurlarsın. muslera kaldırıyor oyuncuları

Tüzemen: Antep maçında kereme 2 faul var, kulüp maç sonu resim paylaştı, terim dönemi zorbay küçük oyunculara hakaret etmiş, terim çıkıp sahip çıkmış. ardaya laf söylemiş terim sahip çıkmış. Arda kardeşler antebe 1 tane sarı kart vermemiş. Sen hoca olarak oyuncu pozisyonu atsaydı, penaltı olmasaydı 2-2 diyeceğine, bunu açıklasana basın toplantısında. kulüp paylaşıyor tdnin açıklamalarında yer yok. böyle çelişki olur mu? Aidiyet duygusu yok, oyuncularla torrent arasında en büyük sorun bu. burası kışla değil. futbol sadece antrenman değil, kuntz bile türk futbolcularda duygusal güç var dedi. Alın başınıza çalın torrenti.

Tüzemen: barcelonaya terim de demiyorum, başka güçlü bir hoca olsa elerdik, oyuna sıfır katkısı var. kenarda duruyor, hiçbir müdahalesi yok. ismail kartal takımla depara kalkıyor. Okan buruk'u isteseydiniz, ümit davalayı isteseydiniz, tugayı isteseydiniz. maç başına 1.1 puan ortalama almış torrent. terim dönemi 1,36 olan ortalama da düşmüş. vs vs vs.

Geri
Üst Alt