Haber Saint-Maximin’den Şok Açıklama: “Fenerbahçe bana doping yapmaya kalktı”

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
1000128310.webp

Allan Saint-Maximin: “Fenerbahçe’nin şampiyon olamamasının nedeni, futbol dışı etkenlerle kulübün çevresinin kuşatılmış olmasıydı. Hatta bir noktada bana doping yapmaya bile kalktılar.”

Allan Saint-Maximin: “İnsanlar bunları bilmiyorlar. Bunları açık açık konuşamıyorsunuz çünkü sizi tehdit ediyorlar. Eğer konuşursanız ‘sana şunu şunu yaparız’ diyorlar. Bazen futbolu aşan konuların içinde buluyorsunuz kendinizi.”

Allan Saint-Maximin:: "Benden önceki sezonda şampiyonluk 3 puanla belirlenmişti. Yani bir mağlubiyet sezonu mahvediyor. Adamlar için bu bir hayati mesele. Şampiyonluğu kazanmak için annelerini bile satmaya razılar."

(Nafi Alpay)

Hobaaaaaaaa

Bizim kulup geçmişi şike ile pisliklerle dolu bu kulup hakkında açıklama yapıp federasyona başvurmalı

Bu açıklama gerçek mi? Hiç bir sonuç çıkmayacak olsa bile gerekli şikayetler TFF'ye yapılmalı. Soruşturma istenmeli.

Yuh ya

Ama bunların dilinde ne varsa yapan bir camia
.
Normalde bir ülkede şunu diyen adamın oynadığı takıma maddi çok ağır yaptırımlar olur.

Allan Saint-Maximin: “Fenerbahçe’nin şampiyon olamamasının nedeni, futbol dışı etkenlerle kulübün çevresinin kuşatılmış olmasıydı. Hatta bir noktada bana doping yapmaya bile kalktılar.”

Allan Saint-Maximin: “İnsanlar bunları bilmiyorlar. Bunları açık açık konuşamıyorsunuz çünkü sizi tehdit ediyorlar. Eğer konuşursanız ‘sana şunu şunu yaparız’ diyorlar. Bazen futbolu aşan konuların içinde buluyorsunuz kendinizi.”

(Nafi Alpay)
bu haber çok muhim.Türk futbolunun kanseri olan febeye yakışan şeyler bunlar

kulup acıklama yapacak arkadaşlar

Kaynakta bir Gs sayfası değil Fransa için ciddi bir kaynak. Bunlar Tff'ye götürülüp şikayetçi olunmalı ve soruşturma istenmeli hatta mahkemeye bile başvurulmalı sonuç çıkmayacak olsa bile. Bunu okuyup hala Fb'yi düşünüyorsa Evan Guessanda veya o tarz genç bir oyuncu ne diyeyim.

Şikayet etmek için ne bekliyon o zaman yav .d

Geri
Üst Alt