şaka maka fenerin ligi ikinci bitirmesi

Malik Yavuz

Büyük Kaptan
her bir futbolcusuna, teknik adamina, başkanına ayrı sövülen
sezon başından beri sorunlarla boğuşan
hasan ali, alper, şener, atıf,neyi,topal,soldado gibi lesler ile ilk 11 yapan fenerin ligi ikinci sırada sampiyondan 3 puan aşağıda bitirmesi tüm bu olaylara rağmen teknik adam başarısıdır sanırım.

Enteresan şekilde tv lerde faln bu leşkopat herifi övüyorlar bu kadroya rağmen başarılı gibi saçma cümleler kurarak.Kadro kurulurken nerdeydi acaba :D Neyse övsünler bizim işimize gelir.

cunku buyuk takim. osuruktan turkiye liginde dorduncu olup kendilerni avrupa fatihi ilan eden ezik camidan degiller

Bu konuyu troll malzemesi yapmayıp düşünmek gerek. Aramızda 3 puan var sadece. Bu da deplasmandaki başarısız karnemizden kaynaklanıyor. Ama bana en çok koyan savunma takımı falan dediğimiz Fenerbahçe'nin ligin en çok gol atan takımı olması.

2 aydır söylüyorum aziz bizimle oynadıkları maçtan sonra şike modunu açtı diye. bu takım bu futbolla kayseri sivas ve kasımpaşaya deplasmanda fark atacak bi takım değil. zar zor 2.liğe kadar geldiler, kendi taraftarına sorsan onlar bile ne ara bukadar gol attık derler

deplasmanlarda rezil olan yerden yere vurulan galatasaray deplasmanda fenere yenilmedi o beraberlik belkide feneri şampiyonluktan etti. yaraları biraz soğuyup akılları başlarına gelınce en çok bu koyar onlara heralde

Ali palabıyık ve fırat aydınus yatan anadolu takımları sağolsun

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 aydır söylüyorum aziz bizimle oynadıkları maçtan sonra şike modunu açtı diye. bu takım bu futbolla kayseri sivas ve kasımpaşaya deplasmanda fark atacak bi takım değil. zar zor 2.liğe kadar geldiler, kendi taraftarına sorsan onlar bile ne ara bukadar gol attık derler
Kesinlikle katılıyorum. Son haftalarda iyice rakipler yattı, auttan gol atmalar kendi kalesine atmalar vs ilginç şeyler yaşandı. Fener şampiyonluğu kendi sahasında kaybetti. Onlara en çok koyan da bu.

E6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesinlikle katılıyorum. Son haftalarda iyice rakipler yattı, auttan gol atmalar kendi kalesine atmalar vs ilginç şeyler yaşandı. Fener şampiyonluğu kendi sahasında kaybetti. Onlara en çok koyan da bu.

E6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ve bu anadolu takımlarının fenere yatma serisi malatya maçında başladı. zaten basın sürekli fener 8 de 8 yapar diye ortamı iyice hazırladı fener elini kolunu sallaya sallaya gram futbol oynamadan,karşı takımlardan direnç görmeden 8 de 8 yaptı. Allahtan bizim için yaptıkları hesaplar boşa çıktı bizim daha fazla puan kaybı yapacağımızı düşünüyordu aziz ve aykut o yüzden güveniyorlardı kendilerine ama patladılar.

Buda gösteriyorki Aykutla 5 yıl daha devam etmeliler.Ligi 2 .bitirmek böyük bir başarı.

Lig 3 hafta daha devam etseydi adamlar şampiyon olurlardı harbiden coştular son haftalarda

Gerçekten enteresan ya adamlar ayrıca en fazla gol atan takım oldular.
Algılar bişeyler statünün değiştiği şu sene belki de gruplara kalacaklar..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zerre top oynamadan ikinci oldular yine. Aziz Başkan mıknatıs gibi ikincilik çekiyor.

1998 2.
1999 3.
2000 4.
2001 1.
2002 2.
2003 6.
2004 1.
2005 1.
2006 2.
2007 1.
2008 2.
2009 4.
2010 2.
2011 1.
2012 2.
2013 2.
2014 1.
2015 2.
2016 2.
2017 3.
2018 2.

6 Birincilik
10 İkincilik
2 Üçüncülük
2 Dördüncülük
1 Altıncılık

Kayseri'yi herkes madara etti. Sivas'a fark atmadılar.

Beklenti dışı tek maç Kasımpaşa maçı.

Adamların fikstürü bariz kolaydı.

İkinci yarı bizden ve Beşiktaş'tan az puan topladılar zaten. Bunların düşmemesinin temel sebebi bunlara koyamadık, diğerlerinde kime koyduysak sendelediler. Akhisar sağolsun onlar koydu bizim yerimize.

tarihinde fener kadar gümüş madalya kazanan baska bir camia var mıdır

DdvWLl3VMAAjVYE

Bu basari Aykut Kocamanindir. Reis iyi is cikardi.

Geri
Üst Alt