şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Sen ne anlatıyorsun birader gözünü seveyim.
Sana bir şey anlatma gafletine düşmem Renktaş merak etme!
Sakince klavyeyi yerine bırak ve derin bir nefes al.

Bugüne kadar sadece askerlerimizin katledildiği İdlib katliamı başlığında sansüre uğradım. Onda da bireysel sansür değil, genel bir sansürdü ve konu silinmişti. O sansür de zaten bireysel bir karardı. Sonrasında başka bir konuda tartışma devam etti.

Onun dışında bir defa bile sansüre uğramadım. Sansürün olduğunu iddia edenler "aykırı" görüşlerine karşı toplu bir sert bir karşı görüşle bombardımana tutulmayı sansür olarak görüyor, aykırı görüşe yer yok olarak kabul ediyor. Sen nasıl bir görüş belirtiyorsan onlar da o görüşe karşı gelecek. Burası forum. Bunu en çok yaşayan üye Sinan Bilgin'di. Adamla bütün gün millet kavga ederdi. O görüşlerini her zaman da yazardı. Sansür olmazdı. Uçurulmasının sebebi başkaydı karşı görüşle alakalı bir durum değildi. Ben de genel kanının aksine yorumlar yazarım. Adım Fenerbahçeli'ye çıkıyor dönem dönem. Ama bugüne kadar tek bir mesajım silinmedi. Özellikle senin yazına karşı yazdım bunu @Ahmed Arif Kesen ; GSC'de sansür var diyemezsin. Bunu söyleyecek en son üye sensin.

gscimbom için bitmiş veya tükenmiş demek yanlıştır.

ama futbol forumu kültüründen başka birşeye evriliyor bu da çok açık. çünkü forumda futboldan fazlasını isteyen veya yaşı geçtikçe artık sadece buradaki muhabbet için foruma takılan üyeler mevcut.

bazen düşünüyorum aramızda fenerli üyeler var mıdır diye ? 10- 20 bin mesajlara sahip belki daha fazla mesajı olan fener taraftarı eminim üye olduğuna ama onlarda bu ortamdan keyif aldıkları için takılıyorlardır.

Sebebi sadece eleştiri yapmam mı?

Sizin için; biri, sırf eleştiri yapıyor diye onu forum da barındırmak çok zor olsa gerek.

Fatih Terime ettiğin lafları başka hangi forumda etsen hala yazabiliyor olurdun sen söyle?

Aç oku kendi mesajlarını 1 gr olumlu bir yorumun var mı bir bak anlarsın. Eleştiri yaptın diye de hiç atılmadın, yönetime iftira attığın için atıldın.

Ben daha hafif bir mesaj yazacağım.
Bir konudan uzaklaştırılıyorum , bana ne uyarı mesajı geliyor , ne de en ufak bildirim.
Bari kendimizi savunalım.
İdam ederken bile son sözünü soruyorlar insana.
Bildirim gelmesi lazım, buna dikkat eder arkadaşlar bundan sonra.

Bugüne kadar sadece askerlerimizin katledildiği İdlib katliamı başlığında sansüre uğradım. Onda da bireysel sansür değil, genel bir sansürdü ve konu silinmişti. O sansür de zaten bireysel bir karardı. Sonrasında başka bir konuda tartışma devam etti.

Onun dışında bir defa bile sansüre uğramadım. Sansürün olduğunu iddia edenler "aykırı" görüşlerine karşı toplu bir sert bir karşı görüşle bombardımana tutulmayı sansür olarak görüyor, aykırı görüşe yer yok olarak kabul ediyor. Sen nasıl bir görüş belirtiyorsan onlar da o görüşe karşı gelecek. Burası forum. Bunu en çok yaşayan üye Sinan Bilgin'di. Adamla bütün gün millet kavga ederdi. O görüşlerini her zaman da yazardı. Sansür olmazdı. Uçurulmasının sebebi başkaydı karşı görüşle alakalı bir durum değildi. Ben de genel kanının aksine yorumlar yazardım. Adım Fenerbahçeli'ye çıkıyor dönem dönem. Ama bugüne kadar tek bir mesajım silinmedi. Özellikle senin yazına karşı yazdım bunu @Ahmed Arif Kesen ; GSC'de sansür var diyemezsin. Bunu söyleyecek en son üye sensin.
Kendi kendine söylüyorsun işte.

Sinan Renktaş neden uçuruldu tam bilmiyorum ama bir an evvel uçurulmak için her türlü fırsat kollanmıştır diye düşünüyorum.

Aykırı seslere argümanlar ile cevap verilmiyor burda
Sesini kesmeye çalışılarak ve diğer üyelere yem etmeye çalışılarak Yıldırılmaya çalışılıyor.
Bunu yönetim yapıyor demiyorum.
Bir grup kendini bilmez başı çekiyor.

Burada Terim'e yapılan eleştirilerin 10'da 'ini stadyum da falan yapsanız dayağı yer oturursunuz, twitter'da vs yazsan direkt linç yersin yapmayın gözünüzü seveyim. Neredeyse 10 yılı aştık bir kere bile şunu yazma bunu yazma diyen veya sırf düşüncemden ötürü ceza veren olmadı.

Sinan Renktaş neden uçuruldu tam bilmiyorum ama bir an evvel uçurulmak için her türlü fırsat kollanmıştır diye düşünüyorum.

Sesini kesmeye çalışılarak ve diğer üyelere yem etmeye çalışılarak Yıldırılmaya çalışılıyor.

Isim alalim

Hayır hiç kimseyi hatta hiç bir şeyi sevmeyip her şeye olumsuzluk pompalamandan dolayı.

Fatih Terime ettiğin lafları başka hangi forumda etsen hala yazabiliyor olurdun sen söyle?

Aç oku kendi mesajlarını 1 gr olumlu bir yorumun var mı bir bak anlarsın. Eleştiri yaptın diye de hiç atılmadın, yönetime iftira attığın için atıldın.

Ben ne hocaya ne de başka birine hiç hakaret etmedim.
Olumsuz dediğiniz düşüncelerin %90'ini gerçekler.

Hepiniz at gözlüğü taktığıniz,gerçekleri göremediğiniz veya küçük hedefleriniz olduğu için size hakaret etmişim gibi geliyor.

Siz hocaya köru körüne aşıksıniz diye ben kulübün dibe sürüklenmesine ses çıkarmadan oturmam.

Burada Terim'e yapılan eleştirilerin 10'da 'ini stadyum da falan yapsanız dayağı yer oturursunuz, twitter'da vs yazsan direkt linç yersin yapmayın gözünüzü seveyim. Neredeyse 10 yılı aştık bir kere bile şunu yazma bunu yazma diyen veya sırf düşüncemden ötürü ceza veren olmadı.
O tribün dediğin sucukcular, yağlı surat'i istifaya çağıranlari da susturmaya çalıştılar ama sonra arkasında ne kadar büyük enkaz bıraktığını gördüklerinde hemen başka yere yanladilar.

Hoca dediğiniz kişide her kaçtığında arkasına enkaz bıraktı ama sizin aklınız lig şampiyonluğun da olduğu için hiçbir şeyi görmediniz.

Şu anda da aynısını oluyor ve yine göremiyorsunuz.

Sinan'ın banlanma sebebi yanılmıyorsam; @Emrah Yıldırım Sinan'ın kendi başlığında yazmıştı; mütemadiyen forumun idare edilişiyle ilgili eleştirileri, forumu beğenmemesi vs. Yanılıyorsam düzelt Emrah.

Senin durumuna gelirsek. . . Fatih Terim'i mütemadiyen yerin dibine sokuyorsun. Sadece Terim'i değil. Her şeyi, herkesi. İmzan bile eleştiri ve kimse silmiyor o imzanı. Muslera'yı bile eleştirdin sen. Senin yazdıklarını denk geldikçe okumadan geçmiyorum. Bir tane olumlu mesajın yok. İddiana göre senin çoktan uçurulman gerek ama hala buradasın. Sana karşı herkesin sistematik bir şekilde saldırıldığını düşünüyorsun. Liderden 11 puan geriye düşüp bugün liderle puan farkını düşürdüğümüzde bile eleştirebilirsin ama sana karşı aksi mesajlara bir şey diyemezsin.

Geri
Üst Alt