Bugüne kadar sadece askerlerimizin katledildiği İdlib katliamı başlığında sansüre uğradım. Onda da bireysel sansür değil, genel bir sansürdü ve konu silinmişti. O sansür de zaten bireysel bir karardı. Sonrasında başka bir konuda tartışma devam etti.
Onun dışında bir defa bile sansüre uğramadım. Sansürün olduğunu iddia edenler "aykırı" görüşlerine karşı toplu bir sert bir karşı görüşle bombardımana tutulmayı sansür olarak görüyor, aykırı görüşe yer yok olarak kabul ediyor. Sen nasıl bir görüş belirtiyorsan onlar da o görüşe karşı gelecek. Burası forum. Bunu en çok yaşayan üye Sinan Bilgin'di. Adamla bütün gün millet kavga ederdi. O görüşlerini her zaman da yazardı. Sansür olmazdı. Uçurulmasının sebebi başkaydı karşı görüşle alakalı bir durum değildi. Ben de genel kanının aksine yorumlar yazardım. Adım Fenerbahçeli'ye çıkıyor dönem dönem. Ama bugüne kadar tek bir mesajım silinmedi. Özellikle senin yazına karşı yazdım bunu
@Ahmed Arif Kesen ; GSC'de sansür var diyemezsin. Bunu söyleyecek en son üye sensin.