- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
evt özel fotoların geldiİyiyim eve geçiyorum zaten sadece kafa attım karşılık gelmedi bir de elledim çok hızlı
Özel mesajı aldın mı üstat fotolarım var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt özel fotoların geldiİyiyim eve geçiyorum zaten sadece kafa attım karşılık gelmedi bir de elledim çok hızlı
Özel mesajı aldın mı üstat fotolarım var
Yav sallama ben özel foto filan atmadım başlığımı aç foto atacağım dedimevt özel fotoların geldi
tamam aramızdaYav sallama ben özel foto filan atmadım başlığımı aç foto atacağım dedim
KORONAYIM BEN DEDİİİİİİİİİÜstat adamın ağzının içine tükürseydin keşke akşam seni izlerdik show tvde
Ya çöz şu işitamam aramızda
Ahksksıznasıl bir mikrop saldın çiftin üstüne ?
tarif edebilir misin? buna benziyor muydd.... ay ben fena oldum
Ekli dosyayı görüntüle 75595
RANDOM MU GÜLDÜN İSMAİLAhksksız
turanladın mı çifttiii ooahhhhh fena oluyorum özele geçççç ismail paşammmAhksksız
Ahlaksız yazdım abi teldeyim eve vardım yeniRANDOM MU GÜLDÜN İSMAİL
YOKSA AHLAKSIZ MI DEDİN
Hadi çöz şu işi sonra dövme yaptıracağım sana sözBu forumda ahlakım bozuluyor yeter artık!!
Aklıma bu foto geldinasıl bir mikrop saldın çiftin üstüne ?
ne sarı üyesi dostum buradaki tüm jargona alışması için yaklaşık bir sene forumda takılması gerek.Aklıma bu foto geldiO değil de sarı üye olsan bunları görünce ne tepki verirdin
Ekli dosyayı görüntüle 75598
sen züppelik yaparsan İsmailenver de sana çakarnasıl bir mikrop saldın çiftin üstüne ?
ne sarı üyesi dostum buradaki tüm jargona alışması için yaklaşık bir sene forumda takılması gerek.
Burayı okuyo galiba üstat hesabı şimdi gizlediTwitter da 3 tane takipçisi var abi Mustafa Göksu’ya sürekli tweet atıp duruyor
Olabilir bazen görüyordum en son Emrah onu da yasakladı dedim yapma etme dinlemediBurayı okuyo galiba üstat hesabı şimdi gizledi![]()