şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Ceza kurallarının 123. maddesini yazayım

HÖT ZÖT gibi tabirler yasaktır cezası 1 haftadan baslar yoneticinin insiyatifine göre ihraca kadar gidebilir

Ceza kurallarının 123. maddesini yazayım

HÖT ZÖT gibi tabirler yasaktır cezası 1 haftadan baslar yoneticinin insiyatifine göre ihraca kadar gidebilir
Başlıklarımı değiştirme Recep ben seni sevdiğimden ses etmiyorum senin tam yaşını bilmemekle beraber kesin ağabeyin yaşındayım kuvvetle muhtemel de amcan, dayın yaşındayımdır 50 kez rica ettim :(

Olsa da vermezsiniz ki sizin yaş kriteriniz var küçük olsun höt zöt diyelim diye @Uğur Bulut gibi bir kıymeti ötekileştiriyorsunuz:(
Özelden yazıyordum itham etmedim 30 yaş sınırının sebebi daha rahat yönlendirmeniz mi diye sordum höt zöte takıldıysan ben düşünmeden yazdım alındıysan özür dilerim sonraki postumda da o zaman sebebi ne dedim bu değilse diye
"Sizin yaş kriteriniz var küçük olsun höt zöt diyelim."
"İtham etmedim."
Ne kadar tutarlısın ya.

Kaç yaşına gelmişsin dünyadan bile haberin yok, normalde böyle şeyleri söylemem ama iftiraya tahammülüm olmadığını defalarca söyledim.

1. Uğur Bulut benle aynı dönemden beri üyedir, yaşı 30 bile değil, profilinde yazan rakamı gerçek sandığın için şaka yapmak istemişti mevzu büyüdü.

2. 25 yaş üstü adam almayı tercih etmem çünkü kendinden büyük adama iş yaptırmak bu tür ortamlarsa sorun oluyor. Smodların yaş ortalaması 25 altı olunca da buna göre hareket ediyoruz; 15 yıldır bu böyle. Ha istisnalar oldu, aldık ama modluk için bu kritere her zaman dikkat ederim.

3. Şu anki yönetimin hemen hepsinin yönetici olması sürecinde vardım, hiç birini höt möt diyerek yönetmeyi denemedim, kimseye de zorla iş yaptırmadım, iş yapmak istemeyene teşekkür ederiz gider.

Neyse sana 1 ay ceza, yanlış tavırlarını düzeltirsin ya da düzeltmezsin artık karışmıyorum, eğer bir daha bu tarz iftira atarsan o ceza 1 yıl olur bunu da hatırlatayım.

23 nisanda mi donecek :(

pasam bir ay ne yapacak? zaten corona nedeniyle kabir gezemiyor :(

bu konunun bedeli giderek agirlasiyor..

"Sizin yaş kriteriniz var küçük olsun höt zöt diyelim."
"İtham etmedim."
Ne kadar tutarlısın ya.

Kaç yaşına gelmişsin dünyadan bile haberin yok, normalde böyle şeyleri söylemem ama iftiraya tahammülüm olmadığını defalarca söyledim.

1. Uğur Bulut benle aynı dönemden beri üyedir, yaşı 30 bile değil, profilinde yazan rakamı gerçek sandığın için şaka yapmak istemişti mevzu büyüdü.

2. 25 yaş üstü adam almayı tercih etmem çünkü kendinden büyük adama iş yaptırmak bu tür ortamlarsa sorun oluyor. Smodların yaş ortalaması 25 altı olunca da buna göre hareket ediyoruz; 15 yıldır bu böyle. Ha istisnalar oldu, aldık ama modluk için bu kritere her zaman dikkat ederim.

3. Şu anki yönetimin hemen hepsinin yönetici olması sürecinde vardım, hiç birini höt möt diyerek yönetmeyi denemedim, kimseye de zorla iş yaptırmadım, iş yapmak istemeyene teşekkür ederiz gider.

Neyse sana 1 ay ceza, yanlış tavırlarını düzeltirsin ya da düzeltmezsin artık karışmıyorum, eğer bir daha bu tarz iftira atarsan o ceza 1 yıl olur bunu da hatırlatayım.

Bize ortak attığı pmi gördün mü :d son uzun yazısını yazdı giderken.

Geri
Üst Alt