şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Hiç öyle anlatıldığı gibi de değil forum gayet aktif. Siz beşiktaş'ın en bilindik taraftar forumuna (Forza) bir göz atın buranın kıymetini anlayın. Yarım saat arayla mesajlar atılıyor aktiflik yok. Siz antu'ya bir göz atın buranın zeka kokan değerini bir anlayın. 1 dakikada bir bütün konulara mesaj atılıyor neredeyse bu forumda. Transfer nöbeti 1 an olsun durulmuyor, yıllar içinde büyüdükçe büyüdü Gscimbom.

He şunuda söyliyim tartışma çıksın prim olsun millet birbirine küfür etsin ve yönetim olaya müdahale etmesin kafasındaysanız bu zaten söz konusu değil. Böyle basit şeylerle bu forum dolacaksa zaten bizim diğer taraftar forumlarından farkımız kalmaz.

Hiç öyle anlatıldığı gibi de değil forum gayet aktif. Siz beşiktaş'ın en bilindik taraftar forumuna (Forza) bir göz atın buranın kıymetini anlayın. Yarım saat arayla mesajlar atılıyor aktiflik yok. Siz antu'ya bir göz atın buranın zeka kokan değerini bir anlayın. 1 dakikada bir bütün konulara mesaj atılıyor neredeyse bu forumda. Transfer nöbeti 1 an olsun durulmuyor, yıllar içinde büyüdükçe büyüdü Gscimbom.

He şunuda söyliyim tartışma çıksın prim olsun millet birbirine küfür etsin ve yönetim olaya müdahale etmesin kafasındaysanız bu zaten söz konusu değil. Böyle basit şeylerle bu forum dolacaksa zaten bizim diğer taraftar forumlarından farkımız kalmaz.

1 nacizane tavsiyem forumun twitter hesabı daha sık kullanılabilir.

Dogru diyorsun lakin bu hesabi genelde ben kullanip yonettigim icin surekli aktiflik zor, diger buyuk hesaplar gibi gunun 12-13 saatini ayiracak eleman bulunmuyor maalesef ben de is, guc aile vs derken elimden geldigi kadar ilgilenmeye calisiyorum.

Sezon bitmiş, hava 35 derecenin üstünde, herkes dağılmış durumda. Bu ortamda gsc’den hareket mi bekleniyor! Durgun olması çok normal. Bizim gibi modern kölelerden başka kimseyi bulamazsınız bu havada. Tatil olsa ben de adım atmazdım sanırım!

Küfürlü ve argo yorumları çok olduğu için kardeş , belli yaşlardaki insanlar yazmıyor artık benim gibi

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılıyorum. Bundan birkaç sene önce küfür iması yapsan myc alıyordun şimdi apaçık küfür ediliyor ve editlemiyorlar bile.

Küfür, argo, hakaret, daha da önemlisi saygısızlık konusunda ben de şikayetçiyim. İnsan gerçekten soğuyor. Ama koca adamları terbiye edemeyeceğimize göre kontrolümüzü kendimiz sağlamalıyız. Sağlayamayanlar da uzaklaşıyor doğal olarak.

Küfür, argo, hakaret, daha da önemlisi saygısızlık konusunda ben de şikayetçiyim. İnsan gerçekten soğuyor. Ama koca adamları terbiye edemeyeceğimize göre kontrolümüzü kendimiz sağlamalıyız. Sağlayamayanlar da uzaklaşıyor doğal olarak.
Ahbabım nbr?

madem boyle bir konu acma geregi gorenlere sorum; bir cozum veya mantikli bir oneriniz varmi? yoksa konu acilsin diye acilan konulardan bir tanesi mi?
Yok. Bu tiplerin hiç bir zaman önerisi de olmadı zaten tek mevzuları bok atmak. Ki genelde kendileri kaliteyi en çok düşüren kişiler oluyor.

Forumların çoğu bitti, bizimki hala gayet aktif devam ediyor ki hitap ettiğimiz kesimin de bayağı limitli olduğunu unutmayalım.

Her tweete ana bacı girilen ortamlardan insanların daha çok keyif alması da onların tercihidir.

Bunu yapamayız, bu işle özel olarak ilgilendim ve foruma tekrar döndüğümden itibaren çok kişiye bu işi yaptırmaya çalıştım.

Çok vakit harcamak lazım ancak bu vakti ayırabilecek kimse yok maalesef.

Önce Facebook sonra da 2009'da ufak ufak yayılan Twitter özellikle Gezi'den sonra bizim bütün memleketi esir aldı. Taa o günlerden beri bitmeyen bir goygoy var. "Forumlar bitti, bitiyor, ölüyor..." Bir konu üzerine olan forumların çoğu ayakta. Kapatıp gidenler ise daldan dala her konuyu barındırmaya çalışan büyük forumlar oldu.

Burada acayip bir kitle var. Özellikle transfer nöbetinin twitter timelineından bir farkı yok bence. :-)

İyisiyle kötüsüyle 2006'dan bu yana kesintisiz yayında olmak kolay değil. Kötü dönemler olabilir, durgunluk olabilir vs vs... Ancak kesin olan bir şey var; kemikleşmiş kullanıcı kadrosu nedeniyle Galatasaray var oldukça burası bitmez. :-)

Burasi benim isimi goruyor diger sosyal medya platformlarini aktif olarak kullanmiyorum, buranin yetersizliginden cok buradaki iyi veya donanimli kisilerin artik daha fazla burada olmak istememe sebebi ne acaba ya da ne buna neden oluyor olabilir bu irdelenmeli muhakkak cunku eskiden varlardi ve simdi yoklar alttan da devami gelmiyor gibi mesele aktiflikse evet aktif ama.

Türkiye'nin Excel alanında en büyük forumunun sahibiyim. Yeni üye kayıt istatistiklerine baktığımda "forumlar bitiyor" ifadesine katılamıyorum.
Forumun yerini dolduracak bir alternatif şuan için yok.
Biz 2004 yılından beri yayındayız. Şuan üye sayımız 300.000 civarında.
Yukarıda bir arkadaşın değindiği önemli bir noktayı biz de deneyimledik.
Excel Forumu olarak yola çıktık. Sonra Access te olsun, SQL de olsun gibi talepler geldi. Biz de bunlara olumlu yanıt verip o bölümleri açtık ve gördük ki daha geniş bir yelpazeye hitap etmek daha büyük olmanızı sağlamıyor, tam tersine ilgi dağılıyor. Sonra bu bölümleri kapattık ve şu an sadece EXCEL etrafında forum gayet başarılı ilerliyor.

Ben Excel Forumun kurucusuyum. Kendi forumumda Excel konuşulduğu için başka bir tutkum olan GALATASARAY için de GSC yi takip ediyorum. Bu da gösteriyor ki, bir konuda uzmanlaşarak uzun yıllar bir forum devam eder.

Geri
Üst Alt