şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Bence bazı konuların konuşulması için iyi bir fırsat olmuş.

Burada gunde 10 kez Banegaaa Muriççç yazan arkadaşlar da var, sürekli kadro yapanlar da, twitterda önemli gördükleri tweetleri atanlar da. Bence herkes kendi tarzını yansıtabilir, problem yok.

Bunların dışında okuduğumda beni rahatsız eden tipler şu şekilde:

1. Sürekli kavga arayan, kendi gorusuyle ortusmeyen her posta kafa göz dalanlar. Bunlar tespit edilip defedilirse forum daha huzurlu bir yer olur.

2. Duyum duyum diye ağlayıp duyum verenleri bezdirmek için bi taraflarını yırtanlar. Kesinlikle banlanmalı, maçlar başlayana kadar biz buraya transfer haberlerini almak için geliyoruz, bunların %80inin de yanlis duyum ya da yalan oldugunu herkes biliyor. Gecen sene hicbir yerde yazmazken Luyindama ve Marcaoyu bilen arkadasa bile bir suru mobbing yapildi burda, kendini bilmez goygoycular tarafindan.

Bu iki tipoloji temizlerinse forum cok daha guzel bir yer olur bence.

Fatih Terim ciler gscimbom u bitirdi. Bazılarının seviyesi "Baş koymuşum Terim'in yoluna, Ölürem f.terim"

Türkiye'nin Excel alanında en büyük forumunun sahibiyim. Yeni üye kayıt istatistiklerine baktığımda "forumlar bitiyor" ifadesine katılamıyorum.
Forumun yerini dolduracak bir alternatif şuan için yok.
Biz 2004 yılından beri yayındayız. Şuan üye sayımız 300.000 civarında.
Yukarıda bir arkadaşın değindiği önemli bir noktayı biz de deneyimledik.
Excel Forumu olarak yola çıktık. Sonra Access te olsun, SQL de olsun gibi talepler geldi. Biz de bunlara olumlu yanıt verip o bölümleri açtık ve gördük ki daha geniş bir yelpazeye hitap etmek daha büyük olmanızı sağlamıyor, tam tersine ilgi dağılıyor. Sonra bu bölümleri kapattık ve şu an sadece EXCEL etrafında forum gayet başarılı ilerliyor.

Ben Excel Forumun kurucusuyum. Kendi forumumda Excel konuşulduğu için başka bir tutkum olan GALATASARAY için de GSC yi takip ediyorum. Bu da gösteriyor ki, bir konuda uzmanlaşarak uzun yıllar bir forum devam eder.
dedigim gibi forumda daha quality yorumlar yapilabiliyor bu nedenle forumlar hala ayakda bence. quantity isteyenler veya qualityye onem vermeyenler genelde sosyal medya'da bir one-liner birakip diger konuya geciyorlar.

Baya aktif aslında forum. Ben mesela eskisi kadar aktif olamadığımdan her gün en azından okumaya, takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum.
nöbete mesaj atıyorum son mesaj benimdir diye sekmeyi kapatayım diyorum bir bakıyorum altına birden 4 5 post daha gelmiş ;D

Gunde bikac saat araliklarla soyle minimum 20 dakkaligina falan giriyorum foruma mesela. Gunde toplam 1-2 saat gidiyordur boyle yani. En fazla yapabildigim guncel konulara girip 1-2 sayfa anca okuyabilmek. Bazen super bi konu oluyor (gecenlerde vardi, unuttum hangisi oldugunu) bi bakiyorum 60 sayfa kaliteli muhabbet donmus. E haliyle yetisemiyorum.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

senın gıbı terımcıler karşıt goruslere saldırdıgı icin olmasın

Gunde bikac saat araliklarla soyle minimum 20 dakkaligina falan giriyorum foruma mesela. Gunde toplam 1-2 saat gidiyordur boyle yani. En fazla yapabildigim guncel konulara girip 1-2 sayfa anca okuyabilmek. Bazen super bi konu oluyor (gecenlerde vardi, unuttum hangisi oldugunu) bi bakiyorum 60 sayfa kaliteli muhabbet donmus. E haliyle yetisemiyorum.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bahsettiğiniz konu şüphesiz bu konudur! Arkadaşlar eksik olmasın gerçekten dolu dolu mesajlar atmış! Başlıkla ilgili sorunun cevabı ise henüz net olarak verilmedi.

Forumda Tanışıp, Evlenip, Yuva Kuran Var mı?

Burasi benim isimi goruyor diger sosyal medya platformlarini aktif olarak kullanmiyorum, buranin yetersizliginden cok buradaki iyi veya donanimli kisilerin artik daha fazla burada olmak istememe sebebi ne acaba ya da ne buna neden oluyor olabilir bu irdelenmeli muhakkak cunku eskiden varlardi ve simdi yoklar alttan da devami gelmiyor gibi mesele aktiflikse evet aktif ama.

Medyaya olan, hele ki spor medyasına olan nefretim yüzünden uzun yıllar boyunca haber okumadım. Yapılan transferleri galatasaray.org'dan öğrenirdim. Maç biter televizyonu kapatırdım bir hafta boyunca lig tv'yi açmazdım. Bir gün radyo dinlerken Beşiktaşlı biri kendi forumlarından bahsetti. Bizim taraftarın acaba böyle bir forumu var mı diye google'a Galatasaray forum yazdım ve burayı gördüm. Bütün haberleri buradan takip ediyorum. Takımı daha yakından takip etmeye başladım. Eskiden spor gazetesi okumuyordum; şimdi de spor gazetesi okumuyorum. Sadece haber okumak için gelenler varsa bile forum ayakta durur.

Türkiye'nin Excel alanında en büyük forumunun sahibiyim. Yeni üye kayıt istatistiklerine baktığımda "forumlar bitiyor" ifadesine katılamıyorum.
Forumun yerini dolduracak bir alternatif şuan için yok.
Biz 2004 yılından beri yayındayız. Şuan üye sayımız 300.000 civarında.
Yukarıda bir arkadaşın değindiği önemli bir noktayı biz de deneyimledik.
Excel Forumu olarak yola çıktık. Sonra Access te olsun, SQL de olsun gibi talepler geldi. Biz de bunlara olumlu yanıt verip o bölümleri açtık ve gördük ki daha geniş bir yelpazeye hitap etmek daha büyük olmanızı sağlamıyor, tam tersine ilgi dağılıyor. Sonra bu bölümleri kapattık ve şu an sadece EXCEL etrafında forum gayet başarılı ilerliyor.

Ben Excel Forumun kurucusuyum. Kendi forumumda Excel konuşulduğu için başka bir tutkum olan GALATASARAY için de GSC yi takip ediyorum. Bu da gösteriyor ki, bir konuda uzmanlaşarak uzun yıllar bir forum devam eder.
Kralsin üstad

KAP’a bildirdik mi?

Forumda Türk Dil kurallarına muazzam dikkat edilen , imla kuralı yapanlara 3 uyarı sonrası ihraç verilen , kesinlikle argo konuşulmasına yada nude içerikli paylaşım yapılmasına müsade edilmeyen gizli bir bölüm olduğunu öğrendim.

Tahmin edeceğiniz üzere girmem pek olası değil.

Haftalık şiir paylaşımları , FRP organizasyonları , felsefe konuları üzerine uzun söyleşiler , beraber avrupa maçlarını izlemek üzere yapılan buluşmalar gibi etkinlikler mevcutmuş.Whatsapp'dan bir kuple screenshot attı bir adminimiz.

onların adına çok sevindim açıkçası .bildiğim kadarıyla siyasi bir paylaşım amacı da güdülmüyor , tamamen entellektüel bir içerik yaratılmış.

Birkac yerde yazma firsatim oldu. Bundan once aslantepe.biz sitesinde aktiftim ve yeni stadimizin yapim asamasi sirasinda takilan sandalye sayisina kadar bilirdim. Babam beni uzuntulu gorunce: bugun sandalye takilmadimi diye dalga gecerdi. Herneyse, o forumda yarim saatte 1 yorum gelince öpüp baştacı ederdik. Ama inanilmaz saygi sevgi ve mubabbet vardi.

Burada ise biraz tersi gibi. Yorumlara yetisemiyoruz bazen, lakin ortam sicaktan öte. Millet birbirini uzmek ve kirmaya endeksli sanki. Kutuplasma var.

Buna birsey yapabilsek bence gerçekten mükemmel bir yer olabilir burasi. Zaten suan icinde zevkle takip ettigim bir platform. Oyun bozanlari takmazsam tabi.

Forumda Türk Dil kurallarına muazzam dikkat edilen , imla kuralı yapanlara 3 uyarı sonrası ihraç verilen , kesinlikle argo konuşulmasına yada nude içerikli paylaşım yapılmasına müsade edilmeyen gizli bir bölüm olduğunu öğrendim.

Tahmin edeceğiniz üzere girmem pek olası değil.

Haftalık şiir paylaşımları , FRP organizasyonları , felsefe konuları üzerine uzun söyleşiler , beraber avrupa maçlarını izlemek üzere yapılan buluşmalar gibi etkinlikler mevcutmuş.Whatsapp'dan bir kuple screenshot attı bir adminimiz.

onların adına çok sevindim açıkçası .bildiğim kadarıyla siyasi bir paylaşım amacı da güdülmüyor , tamamen entellektüel bir içerik yaratılmış.
yaw hh h
sen diosan kesin dogrudur

Birkac yerde yazma firsatim oldu. Bundan once aslantepe.biz sitesinde aktiftim ve yeni stadimizin yapim asamasi sirasinda takilan sandalye sayisina kadar bilirdim. Babam beni uzuntulu gorunce: bugun sandalye takilmadimi diye dalga gecerdi. Herneyse, o forumda yarim saatte 1 yorum gelince öpüp baştacı ederdik. Ama inanilmaz saygi sevgi ve mubabbet vardi.

Burada ise biraz tersi gibi. Yorumlara yetisemiyoruz bazen, lakin ortam sicaktan öte. Millet birbirini uzmek ve kirmaya endeksli sanki. Kutuplasma var.

Buna birsey yapabilsek bence gerçekten mükemmel bir yer olabilir burasi. Zaten suan icinde zevkle takip ettigim bir platform. Oyun bozanlari takmazsam tabi.
:LOL: ;D :red: :LOL: :uiyy:

Kutuplaşmayı bizden öte üyeler bitirmeli. Biz ceza vererek bunu çözemeyiz malum.

Burası bir forum, insanların görüşlerini istediği gibi yazabildiği Galatasaray'lı renktaşları ile tartışabildiği bir yer. Ama son zamanlarda dışarısı ne kadar değiştiyse GSC'de o kadar değişti artık insanlar tartışmasını bile beceremiyor hemen işin ucu ya küfür kıyamet ya siyaset ile bitiyor

Biraz da yaş grubu ile alakası var ben forma ilk geldiğimde Abi dediğimiz insanlar vardı, şimdi o insanlardan çok kalmadı transfer nöbetinde bile gelmiyorlar yazılanlardan yola çıkarak bakıyorum da forumun yaş ortalaması da çok düştü. Adamlarda haklı yarı yaşında çocukların kendisine klavye başında küfür kıyamet yazmalarına katlanmak istemiyorlar

Lütfen ilk başta herkesin yazdıklarına saygılı olmayı öğrenelim, nasıl sen istediğini yazıyorsan karşıdaki adamda istediğini yazabilir hı işine gelmiyor mu ? engelle geç böyle bir hakkın var ama sürekli sürekli adamın her yazdığında bitip kavga çıkarıp transfer nöbeti tutan onlarca insanın huzurunu bozmaya hakkınız yok ...

Geri
Üst Alt