şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Forumda Türk Dil kurallarına muazzam dikkat edilen , imla kuralı yapanlara 3 uyarı sonrası ihraç verilen , kesinlikle argo konuşulmasına yada nude içerikli paylaşım yapılmasına müsade edilmeyen gizli bir bölüm olduğunu öğrendim.

Tahmin edeceğiniz üzere girmem pek olası değil.

Haftalık şiir paylaşımları , FRP organizasyonları , felsefe konuları üzerine uzun söyleşiler , beraber avrupa maçlarını izlemek üzere yapılan buluşmalar gibi etkinlikler mevcutmuş.Whatsapp'dan bir kuple screenshot attı bir adminimiz.

onların adına çok sevindim açıkçası .bildiğim kadarıyla siyasi bir paylaşım amacı da güdülmüyor , tamamen entellektüel bir içerik yaratılmış.
O bölümde doktor eksikliğimiz var. Seni düşünebiliriz, kendine haksızlık etme abi.

Kitle ile alakalı

Yeni nesil bu forum olaylarına pek aşina değil.Böyle şeyleri takip etmek isterse bile tercihlerini başka mecralar üzerinden gösteriyor

Emin olun ayrıca böyle daha iyi 1k-2k üye olsa ne sorunlar biter,ne foruma yetişebiliriz ne de şuan az-çok birbirimizle olan samimiyet kalır

Türkiye'nin Excel alanında en büyük forumunun sahibiyim. Yeni üye kayıt istatistiklerine baktığımda "forumlar bitiyor" ifadesine katılamıyorum.
Forumun yerini dolduracak bir alternatif şuan için yok.
Biz 2004 yılından beri yayındayız. Şuan üye sayımız 300.000 civarında.
Yukarıda bir arkadaşın değindiği önemli bir noktayı biz de deneyimledik.
Excel Forumu olarak yola çıktık. Sonra Access te olsun, SQL de olsun gibi talepler geldi. Biz de bunlara olumlu yanıt verip o bölümleri açtık ve gördük ki daha geniş bir yelpazeye hitap etmek daha büyük olmanızı sağlamıyor, tam tersine ilgi dağılıyor. Sonra bu bölümleri kapattık ve şu an sadece EXCEL etrafında forum gayet başarılı ilerliyor.

Ben Excel Forumun kurucusuyum. Kendi forumumda Excel konuşulduğu için başka bir tutkum olan GALATASARAY için de GSC yi takip ediyorum. Bu da gösteriyor ki, bir konuda uzmanlaşarak uzun yıllar bir forum devam eder.
Kardeşim senin bizim Hüseyin kulaksız olma ihtimalin ne Osmangazi mezunu musun?

Forum içi olan mezvulardan çok, Galatasaray'ın mevcut durumu da forumun aktifliği açısından etkili oluyor. Dursun zamanı baya zarar verdi foruma, maç günleri yaklaşık 100 rapor oluyordu. O dönemi full cezalı olarak takip eden üyelerde vardı :D Adamın cezası bitiyor, tekrar sövüyor Dursuna hop ceza. Geçen sene ile beraber bence aktiflik açısından baya ilerleme var.

Ben foruma ilk üye olduğumda Malatya da yaşayan bekar bir mühendis idim. Şimdi evli 2 çocuk sahibi Ankara da yaşayan biri olarak o zamanlarki aktifliğim ile şimdiki aktifliğim arasında dağlar kadar fark var. Nice insa da aynı şekilde

Evlenince bitiyor mi ya bu işler ciddi merak içindeyim ;D
Hani sonuçta mobil üzerinden girilir hiç olmadı günde hiç mi yarım saat boş vaktin olmaz. Gelse keşke, araya kırgınlıklar mı girdi başka mevzularda var sanki
Şu anki yönetimle bir kırgınlığı yok tamamen kendi tercihi.

Geri
Üst Alt