şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Evlenince bitiyor mi ya bu işler ciddi merak içindeyim ;D
Hani sonuçta mobil üzerinden girilir hiç olmadı günde hiç mi yarım saat boş vaktin olmaz. Gelse keşke, araya kırgınlıklar mı girdi başka mevzularda var sanki
Öyle deme

Çok aktif olduğum zamanlar, evdekiler, forumu nasıl kapattırabiliriz hesabı yapıyor.

Eskisi gibi aktif giremiyorum ama forumu takip ediyorum hala. Öğrencilik zamanlarımda her insan gibi fazlasıyla boş vaktim vardı ve zamanımın kayda değer bir vaktini burada harcıyordum. Şimdi ise vakit buldukça giriyorum. Ama her geçen gün insanlar biraz daha yabancılaşıyor forumda. Eski üyeleri görmek hoşuma gidiyor bu nedenle.

Ama forumda yönetim kademesi övgüyü hakediyor. Çoğunu eskiden beri tanıyorum. Onlar da şimdi iş-güç ve çoluk çocuğa karışma çağlarındalar ve hala aktif şekilde zamanını forumda harcıyorlar. Eğer bu forum ölü olsaydı bence onlar da bu göreve devam etmezlerdi. Aktiflik olarak bir sıkıntı yok. Sadece biz eski üyeler için -aktifliğimiz azaldığı için- forumdaki yeni arkadaşlara ve ortamlara yabancı kalıyoruz. Ben de foruma yeni üye olmuş biri gibi devam ediyorum bu sorunu aşmak için. Hobim olan Galatasaray ve futbol sevgimi tatmin edecek kadar yeterli bilgiye burada hala en hızlı şekilde ulaşıyorum. Diğer sosyal medya platformlarından daha iyi olduğu anlar bile oluyor. O yüzden kafaya fazla takmanızı önermem.

Insanlar birbirlerinin özel alanına saygı duymalılar bence. Zaten evliliklerde genel olarak gözlemlediğim sorun bu benim :)
Türkiye de ki evlilikler genelde böyle.

Hanımlar eşlerini bir birey olarak değil, kendilerine eklenmiş bir uzuv olarak görüyor.

Benim şahsen hiçbir sosyal hesabım yok malum sitelerde. Gündemide magazinide son dakika haberlerinide burada takip ediyorum:) ilk başlarda bende alışamadım hatta nevizade ekibi bana baya saldırmıştı sürekli ceza alıyordum trollükleri ne bileyim burada 3-5 üyenin yaramazlıklarına sonradan alıştım isim vermeyim herkes bilir bu kişileri:) bende bekardım üye olduğumda şimdi bir oğlum var zaman hızlı geçiyor velasıl kelam GSC olmadan olmuyor 2-3 kez site değişime uğradığında bunu daha iyi anladım.

Bunu yapamayız, bu işle özel olarak ilgilendim ve foruma tekrar döndüğümden itibaren çok kişiye bu işi yaptırmaya çalıştım.

Çok vakit harcamak lazım ancak bu vakti ayırabilecek kimse yok maalesef.

Hocam radyo yayınları falan yapılsa olmaz mı? Eskiden yapılıyormuş sanırım Youtube'da denk gelmiştim doğru hatırlıyorsam. Çokta güzel bi ortam oluşur diye tahmin ediyorum orada. Bununla ilgilenebilecek birileri vardır belki eskilerden kalma. Ben tanımıyorum ama siz tanıyorsunuzdur. Haftasonları akşamları güzel vakit geçirilebilir öyle bir yayında.

Hocam radyo yayınları falan yapılsa olmaz mı? Eskiden yapılıyormuş sanırım Youtube'da denk gelmiştim doğru hatırlıyorsam. Çokta güzel bi ortam oluşur diye tahmin ediyorum orada. Bununla ilgilenebilecek birileri vardır belki eskilerden kalma. Ben tanımıyorum ama siz tanıyorsunuzdur. Haftasonları akşamları güzel vakit geçirilebilir öyle bir yayında.
Vakit olsa olur ama yok maalesef.

Yoksa her hafta maç sonu yayını yapmayı denemeyi çok düşündük.

Yönetim bitirdi burayi ya

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Geri
Üst Alt