şaka maka gsc'nin bitmiş olması

Bana farketmez ikisiyle de aram iyi ama işte karar versen iyi olur bir öyle bir böyle manyak etme bizi. Zurna flüt vs yazmanın akabinde ulusa sesleniş tadında salgın mesajı yazman sağlıklı bir durum değil gibi.
Yolun sonuna geldim sanirim ustad guzel gunler gecirdik birlikte kendinizi iyi bakin forumu birakiyorum .

Aksam 10 a kadar tabi. 10 da flütcü ismailin konusunda bulusalim

Ben ne yapayım ilk yarıdaki 25 dakikalık iyi oyunu,
Genele yayıp kontrolü eline alamadıktan sonra bir anlamı olmuyor.

Sivas maçında ikinci yarı nerdeyse bir gram top oynamadık.
Hamsiler,Sivasla son 10 dakika hariç fare gibi oynadı.

Benim verdiğim bir hoca örneği sizin verdiğiniz 8 şampiyonluğa ve beğendiğin hiç mi hoca yok sorusuna cevap.
Kafamdaki hedef gidip CL kupasını almak değil.
Her sene CL'ye gidip, düzenli olarak gruptan çıkıp çeyrek finalleri görmek.
Zaten devamı kendiliğinden gelir.

Avrupa'ya gidip fark yiyerek dönmeyi veya maçta zar zor 1 gol atmayı tasrip edip alkışlamak istemiyorum
Tek derdim bu.
Bununda tek sorumlusu benim gözümde hocadır.
Çünkü elinde 65 milyon Euro maaş bütçesi var.

Şampiyonlar liginde son 2 yıla bakarsak Atalanta ve Ajax gibi sürprizler dışında bahsettiğin başarılara ulaşan kulüp kalmadı; bunu ben de isterim ama kolay değil.

Haklısın maaş bütçemiz yüksek lakin sürekli toplama takım modundayız ve kendimizi geliştiremiyoruz. 25 dakikalık oyun umut verici çünkü zaman geçtikçe bu sürelerin artması için şartlar da müsaitti. FFP koşullarında daha iyisi mümkündü tabii ama her sene bir çok mevkide 11 oyuncusu değiştirip istikrarlı olmak da kolay değil.

Hoca örneği konusuna gelince de 25 yılda 1-2 yıllık dönemi söylediğin için hedefin ütopik olduğunu anlatmak için söyledim.

Bahsettiğin başarıya en son ulaşan Türk kulübü biziz yalnız ve yine Terim vardı. En azından 2 yıl üst üste gruptan çıktık.

Şampiyonlar liginde son 2 yıla bakarsak Atalanta ve Ajax gibi sürprizler dışında bahsettiğin başarılara ulaşan kulüp kalmadı; bunu ben de isterim ama kolay değil.

Haklısın maaş bütçemiz yüksek lakin sürekli toplama takım modundayız ve kendimizi geliştiremiyoruz. 25 dakikalık oyun umut verici çünkü zaman geçtikçe bu sürelerin artması için şartlar da müsaitti. FFP koşullarında daha iyisi mümkündü tabii ama her sene bir çok mevkide 11 oyuncusu değiştirip istikrarlı olmak da kolay değil.

Hoca örneği konusuna gelince de 25 yılda 1-2 yıllık dönemi söylediğin için hedefin ütopik olduğunu anlatmak için söyledim.

Sayın admin lütfen konu dışına çıkmayalım.

2002 Lucescu

Malum zat arkasından iş çevirip ayağını kaydırmalari eğer bugün Avrupa'nin porto'su, ajax'i olmasak bile adimızdan çok söz ettirip.

Borcumuzu bitirmiş olurduk.

İş şampiyon yaptırmak ile olmuyor siz bunu anlamıyorsunuz.
Hamza 3 kupa aldı bu takımla
Bu kulüp hocasız bile şampiyon oldu.

Yani sadece şampiyon yapmak ile kulüp kurtulmuyor.

Senelik 65 milyon Euro bütçe ile herkes bu futbolu oynatır.

Önemli olan sistemi oturtup ,zarar ettirmemek

Futbola harcanan miktarlar bu borcun nedeni hiç değil. Bunu karşıladık son 20 yılda ve hatta devamlı saladığın teknik direktör emekleri ilede sağlaya bildik.

3 ana nedeni var bu borcun

1. Amatör branşlar

2. Faruk sürenin AEG macerası çok büyük etken oldu maalesef.

3. Döviz farkı

Kulübe kilidi vurmadıysak bu şampiyonluklar sayesinde vurmadık.

Ha kulübün sistemli alt yapı düzeni Avrupa seviyesine getirmemiş olmamız üzücü durum ama bu kadar borçlu kulübü yönetmek de hiç kolay değil günümüz futbolunda.

Ayrıca 65milyon € dan daha yüksek rakamlar ödeyip bu futbolun A'sını oynatamayan bir çok kulüp mevcut. Ac Milan mesela

Konu başlığı Gsc bitti, içerik Terim bitti. Demek ki; Gsc = Terim
Biz bitti demeden bitmez.
Sevgiler saygılar.

şampiyon olmadan şampiyonlar ligine nasıl gideceksin nasıl gelirleri alacaksın şampiyonluk gelirleri ve cl ayak bastı geliri vs toplayacaksın o stadı nasıl dolduracaksın görüyorsunuz şampiyon olduğumuz halde bile adam akıllı sponsorluk bulamıyorlar. iki gündür abuk subuk yorumlar yapılıyor dönemi yaşayan tarafından da yaşamayan veletler tarafından da
ağzı olan konuşuyor

tek katılınacak olay şu o da faruk süren den itibaren her yönetim benden sonrası tufan kafasıyla hareket etti. kulüp ekomoni olarak hep batıktı. hatırlayın 2000 öncesi rumenler hagi popescu vs idmanlara çıkmazdı paralarını alamadıkları için. 2000 sonrası lucescunun ilk yılı yerlisi yabancısı bi cl maçı öncesi maça çıkmamakla tehdit ettiler yönetimi. daha sonrası telsim sponsoruluğunu da kaybederek imkanlar daha kısıtlı hale geldi. özhan canaydın olmayacak vaadler vereceğine kısıtlı ekonomik şartlara daha gerçekçi bakıp lucescuyla daha oturaklı bi şekilde devam edebilirdi. ki benzer yönetim anlayışıyla lucescunun ömrü yine kısa olurdu nitekim bizden sonra bjkya gitti çavuşeskuları falan katıp ayrıldı.
hocalardan çok ne kötü yönetimler gördük bunları unutuyor insanlar hep.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt