- 3 Temmuz 2012
- 133.910
- 80.761
- 5.198
sakın üstad senı ben bile kurtaramamİsim verelim de Sinan gibi raylı sistemler hakkında wowtürkiye forumunda mı yazayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakın üstad senı ben bile kurtaramamİsim verelim de Sinan gibi raylı sistemler hakkında wowtürkiye forumunda mı yazayım
❤Adam geldi
Musarp aydinli onlayn
ub.mesaji
Twitter da 3 tane takipçisi var abi Mustafa Göksu’ya sürekli tweet atıp duruyor
Sinanim gibi bir adam nasil rayli sistemler forumuna kadar duser inanilmaz bir dusus
ub.mesaji
Vermez olaydim. Bjk macinda takildikFORUMA ARA VER
YokUçmayacağımın garantisi var mı
dalga geçiyorsun ama sende bizden gdip meydan1967 ye yazmaya başlamıştın.Twitter da 3 tane takipçisi var abi Mustafa Göksu’ya sürekli tweet atıp duruyor
Güzel espri İsoİsim verelim de Sinan gibi raylı sistemler hakkında wowtürkiye forumunda mı yazayım
Suren 96 2001 arasi baskanlik yapti. 4 sampiyonluk ve 1 ikincilik geldi ama yine UCL yaptik. Gittigi ilk yil ekonomik krize girmedik mi?şampiyon olmadan şampiyonlar ligine nasıl gideceksin nasıl gelirleri alacaksın şampiyonluk gelirleri ve cl ayak bastı geliri vs toplayacaksın o stadı nasıl dolduracaksın görüyorsunuz şampiyon olduğumuz halde bile adam akıllı sponsorluk bulamıyorlar. iki gündür abuk subuk yorumlar yapılıyor dönemi yaşayan tarafından da yaşamayan veletler tarafından da
ağzı olan konuşuyor
tek katılınacak olay şu o da faruk süren den itibaren her yönetim benden sonrası tufan kafasıyla hareket etti. kulüp ekomoni olarak hep batıktı. hatırlayın 2000 öncesi rumenler hagi popescu vs idmanlara çıkmazdı paralarını alamadıkları için. 2000 sonrası lucescunun ilk yılı yerlisi yabancısı bi cl maçı öncesi maça çıkmamakla tehdit ettiler yönetimi. daha sonrası telsim sponsoruluğunu da kaybederek imkanlar daha kısıtlı hale geldi. özhan canaydın olmayacak vaadler vereceğine kısıtlı ekonomik şartlara daha gerçekçi bakıp lucescuyla daha oturaklı bi şekilde devam edebilirdi. ki benzer yönetim anlayışıyla lucescunun ömrü yine kısa olurdu nitekim bizden sonra bjkya gitti çavuşeskuları falan katıp ayrıldı.
hocalardan çok ne kötü yönetimler gördük bunları unutuyor insanlar hep.
Bu saçmalık değil güvenlik. Buranın altında bile yazıyor yazmanız için ne yapmanız gerektiği."Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok. "
BU SAÇMALIK KALDIRILSIN. SANKİ SADECE PROF. DR. LAR yazabiliyor oraya.
Herkez alanında uzman ayaklarını bırakın. Herkeze açın tüm bölümleri.
Özel tartışmak istiyorsanız gidin whattsapta muhabbet edin.
Sakın olalım ustad"Buraya yanıt vermek için yeterli yetkiniz yok. "
BU SAÇMALIK KALDIRILSIN. SANKİ SADECE PROF. DR. LAR yazabiliyor oraya.
Herkez alanında uzman ayaklarını bırakın. Herkeze açın tüm bölümleri.
Özel tartışmak istiyorsanız gidin whattsapta muhabbet edin.
Bunun için bin tane duyuru yapsak yine aynı eleştiri gelecek. Okumuyorlar bir de demediklerini bırakmıyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen.Bu saçmalık değil güvenlik. Buranın altında bile yazıyor yazmanız için ne yapmanız gerektiği.
Ekli dosyayı görüntüle 75573
Valla benim bile 1-2 ay önce haberim oldu o platformdan izin falan istedim hatta. Benim hırboluğum da etkili tabii.Bunun için bin tane duyuru yapsak yine aynı eleştiri gelecek. Okumuyorlar bir de demediklerini bırakmıyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen.