- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
Modlugumu konusalim o zamamBurada şu üyenin banı açılsın şu üye affedilsin falan diyorsunuz ama sonra adam hakkında binlerce rapor geliyor affını isteyenler dahil. Bu konuda konuşmayalım.
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Modlugumu konusalim o zamamBurada şu üyenin banı açılsın şu üye affedilsin falan diyorsunuz ama sonra adam hakkında binlerce rapor geliyor affını isteyenler dahil. Bu konuda konuşmayalım.
Her defasında duyuru yapmamıza rağmen geliyor hem de.Bunun için bin tane duyuru yapsak yine aynı eleştiri gelecek. Okumuyorlar bir de demediklerini bırakmıyorlar hata kendilerinde olmasına rağmen.
Şampiyonluk, stad ve Avrupa gelirleri bugünkü gibi değildi yalnız. Bide başka faktörler de mevcuttu. Şirketleşme yöntemi çok büyük zarar verdi bize. Amatör yapıdan şirke yapısına geçiş süreci yanlış yönetildi ki bu Türkiye'de bütün büyük kulüpler için söyleyen bilirizSuren 96 2001 arasi baskanlik yapti. 4 sampiyonluk ve 1 ikincilik geldi ama yine UCL yaptik. Gittigi ilk yil ekonomik krize girmedik mi?
Hatirlar, 2001 yazinda gitti ve Hagi, Jardel, Popescu, Taffi ile yollar ayrildi. Maaslar odenemiyordu. Madem cok iyi yonetildi 4 sampiyonluk ve 4 UCL, 1 UEFA, 1 super kupaya ragmen neden gittigi ilk yil ekonomik krize girdik?
Aykırı seslere müsaade edilmiyor yalanına ben cevap vereyim;
Bu forumda Hakan D., Sinan, İsmail Enver (şu an affettik yazıyor) başlıca bunlar olmak üzere bir çok üyeyi ben ve Keramettin ihraç ettik. Özellikle bu 3 adamı da ben ihraç ettim. Bu üçlüyü örnek vermemin sebebi en popüler isimler. Bu adamlar ve diğerlerini neden ihraç ettiğime gelelim.
Bu ve buna benzer sebeplerden dolayı üyeleri ihraç ettik, ceza verdik, yazmasını engelledik. Bir çoğu her defasında özelden özür diledi,yapmayacağız vs dedi inandık şans verdik. Ama şansı kullanmayanlar karaktersizliklerini göstermeye devam ettiler. Bu konuyu açan arkadaşta ayda yılda bir geliyor aynı konuyu açıyor kendi de zamanında yalvaranlardan. Siz önce düzgün olun ondan sonra yönetimden düzgün olmasını bekleyin.
- İhraç edilen adamlar alenen üyelere hakaret etti
- Üyeleri küçük gördü
- Üyeleri rahatsız etti
- Uyarmamıza, süreli ceza vermemize rağmen akıllanmadılar üyelere ve foruma hakaret ettiler
- Milleti rahatsız etme bulaşma dedik bulaştılar
- Her defasında haklarında yüzlerce,binlerce rapor geldi.
Bu forumda yeri geldi ADMİN ihraç ettik, yeri geldi 22 yıllık arkadaşım ihraç edildi. Ama herkes olması gerektiği gibi davranacak başka seçenek yok. Dediğim gibi olmadı diyen aksini iddia eden ceza almış birisi varsa o da karakterinden nasibini almamıştır. Bugüne kadar şahsımıza küfür edene bile müsama gösterdik ama iyilikten hep maraz doğurdunuz. Benimle/bizimle aynı görüşte olmayan yüzlerce üye var ama yazıyorlar burada. Çünkü ortak paydamız GALATASARAY. Her ne kadar bunu demeyi sevmesemde beğenmeyen gitsin. Yöneticilerimin bu forum için harcadığı emeği heba etmesin, bu foruma yapılan masrafları heba etmesin.
Beğenmeyene kapı da orda sapı da.
Hala hitler kafası ÜSTÜN IRK ADMİNLER tavırları, ne diyeyim...
Yav keşke herkes senin gibi olsa sesimi çıkarmam, kaç yıldır bir tane dayanaksız eleştirini görmedim.Valla benim bile 1-2 ay önce haberim oldu o platformdan izin falan istedim hatta. Benim hırboluğum da etkili tabii.
Ben olumluyum renktaş ama 50+ yaş sıkıntı yav :dModlugumu konusalim o zamam
ub.mesaji
Ben olumluyum renktaş ama 50+ yaş sıkıntı yav :d
Ben uçmuşken nereden göreyim seni cundullah reisne zaman savunmadim kolpayi birakalim sinan ve enver gscde bulunmali diye post atmistim hangi konu hatirlamiyom suan. karsiliginda da nankorce bir tavir gordum yaptigim bir espriye karsilik neyse bu konuyu bir yana birakalim suanlik
Ben zaten 50 kez uçtum yeğenUcmaga varmak bizim icin ne zamandan beri korku oldu ustat
Gitmeden yazıyordum ben o zamanda admirlere demiştim böyle bir durum var diye ben kimseyi satmam gscyi hiç satmamdalga geçiyorsun ama sende bizden gdip meydan1967 ye yazmaya başlamıştın.
ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin.
sinan gibi bir adam nasıl wowa düştü diye üzüntü duyman gerekirdi![]()
Ben zaten 50 kez uçtum yeğen
Zaten Sinan’ın Twitter’ına da sen kapatmama yardımcı olduğunda bakmıştım hasbam osiye cemiyette denk gelmiş uğura söyle beni twitterdan takip etsin demiş ulan ben Twitter kullanırmıyım ninnil de demiştim osiye görürsem söylerim defi o şekilde kaldı en sonGüzel espri İso
İsim ver üstat en çok uçan benim ama bahsettiğin kişi değilimForum yönetiminin kapisinda yatip sonunda ihractan dönenler ne hikmetse 3 gün sonra bize salliyor. Yavas sallasinlar biraz. 2. hatta 3.sansi vermemiz bile hataydi ama iyi niyeti suistimal etmenizle kaldiniz.