- 1 Mayıs 2018
- 52.961
- 43.359
- 3.298
ugur dayi adamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle hak veriyorum ama bu ülkenin genelinde olan bir dönüşüm değil miForum a 2008 yılı gibi üye oldum vakit buldukça da online oluyorum eskiden siyasi konular olsun spor konuları olsun farklı görüşler olsada herkes birbirine saygılıydı şimdi kimsenin kimseye tahammülü yok en ufak birşeyde çekiştirmeler başlıyor
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Napsın kardeşim işte adam höt zöt yapıp durmayın.Bunu yazdım diye Corona konusuna başka yazamıyorum .(Sağlık bakanı ne demeliydi diye sormuştu biri ve cevabımdı ). Gerçekten site adına üzücü gelişmeler .
20 dakika boyunca çok iyiyiz harikayız her şey çok iyi gidiyor demesine gerek yok mesela . Bir olduk hep beraber savaştık muazzam ilerliyoruz demesine de gerek yok . Her gün yarın kit getiriyoruz çok test yapıcaz demesine de gerek yok . Demesinler yapsınlar . Gün sonu 15-20 bin test görelim mesela 10 gündür dediği gibi . Sınırsız kaynağımız var gibi sallamasyon şeyler söylemesin kimsenin sınırsız kaynağı yok herkes somut bir şey açıklıyor biz sınırsız kaynak açıklıyoruz .
Herkes kendi ohalini ilan etsin gibi bir açıklama yapmasın mesela. Kendileri getirsin bu sokağa çıkma yasağını .İngiltere'de yaşlılar genelde karı koca beraber yaşar çocuklarından torunlarından uzaktır . Türkiye'de +65 çocuklarıyla torunlarıyla iç içedir . Salak salak +65 sokağa çıkmasın diyip onlara bile doğru düzgün yaptırım yapmamakla olmuyor bu iş . Kaldı ki çocukları torunları çıkıp yaşlılarla görüştükten sonra bir işe de yaramıyor yaramayacak. Üretim yerlerine el koyacağız gibi tehditler savuruyor ya mesela yüksek paralarla test yapan özel hastanelere de tehdit savursun ? Ah pardon kedisinin de özel hastaneler zinciri vardı ah yoksa Medicalpark da mi bu eşrafındı onu yapmaz işte . Bu uzar gider
Sağlık bakanına angutça konuşuyor demişsin?Bunu yazdım diye Corona konusuna başka yazamıyorum .(Sağlık bakanı ne demeliydi diye sormuştu biri ve cevabımdı ). Gerçekten site adına üzücü gelişmeler .
20 dakika boyunca çok iyiyiz harikayız her şey çok iyi gidiyor demesine gerek yok mesela . Bir olduk hep beraber savaştık muazzam ilerliyoruz demesine de gerek yok . Her gün yarın kit getiriyoruz çok test yapıcaz demesine de gerek yok . Demesinler yapsınlar . Gün sonu 15-20 bin test görelim mesela 10 gündür dediği gibi . Sınırsız kaynağımız var gibi sallamasyon şeyler söylemesin kimsenin sınırsız kaynağı yok herkes somut bir şey açıklıyor biz sınırsız kaynak açıklıyoruz .
Herkes kendi ohalini ilan etsin gibi bir açıklama yapmasın mesela. Kendileri getirsin bu sokağa çıkma yasağını .İngiltere'de yaşlılar genelde karı koca beraber yaşar çocuklarından torunlarından uzaktır . Türkiye'de +65 çocuklarıyla torunlarıyla iç içedir . Salak salak +65 sokağa çıkmasın diyip onlara bile doğru düzgün yaptırım yapmamakla olmuyor bu iş . Kaldı ki çocukları torunları çıkıp yaşlılarla görüştükten sonra bir işe de yaramıyor yaramayacak. Üretim yerlerine el koyacağız gibi tehditler savuruyor ya mesela yüksek paralarla test yapan özel hastanelere de tehdit savursun ? Ah pardon kedisinin de özel hastaneler zinciri vardı ah yoksa Medicalpark da mi bu eşrafındı onu yapmaz işte . Bu uzar gider
aög 100 üye ederyaz oyleyse listeyi veriyrum
@Ahmed Arif Kesen
@Doruk Ata TANRIVERDİ
@Berkay Saraçoğlu
@Berke Deniz
5- @Umut Gül
@Tahir Mahir Koç
@Demir P. Baş
@Musap Aydinli
@Can BÜYÜK
10- @Ünsal Vardar
@Ahmet Özgün Güven
@Uğur Bulut
@Yiğit Karagöz
@Hakan Duz
15 @Hidayet Sarıdağ
bunlar gönüllu arkadaslardir.
hepside seve seve enver pasa icin cihad etmeye hazir
aög 100 üye eder
listeden 1 kişiyi verebiliriz anca derimTesirli bir liste desem katılır mısın ?
höt zöt diyen ismail envere 1 ay ceza verilmişken, höt höt diyen bu şahsa 15 gün ceza talep ediyorumNapsın kardeşim işte adam höt zöt yapıp durmayın.
Gerzekçe konuşuyor diyorsun adama.
Konumuz bu değil konumuz şaka maka ismail Enverin kiklenmesi
Hoca korona olmuş krds dalga çekemem şu anhöt zöt diyen ismail envere 1 ay ceza verilmişken, höt höt diyen bu şahsa 15 gün ceza talep ediyorum
Sağlık bakanına angutça konuşuyor demişsin?
@Ali Kemal Korkmaz ı da ekleyelim
Sana neNapsın kardeşim işte adam höt zöt yapıp durmayın.
Gerzekçe konuşuyor diyorsun adama.
Konumuz bu değil konumuz şaka maka ismail Enverin kiklenmesi
Dediğinin hakaret olduğunu biliyoruz, yapma. Mevzuya müdahale etmedim ama haklı konudan atan.1. isim, hayvan bilimi Ördekgillerden, tüyleri kiremit renginde, evcilleştirilebilen bir yaban kuşu (Casarca ferruginea).
2. sıfat, argo Ahmak, kaba saba:
Ahmak da aklını gereği gibi kullanmayan anlamına geliyor . Ve evet kesinlikle bu anlamların doğru olduğunu düşünüyorum. Bunlar küfür olarak adlandırılıyorsa sitede üç mesajdan birinde küfür var ve banlanmalı .
O zaman sana istediğimiz kadar angut diyelim. Tag verelim hatta Angut diye.1. isim, hayvan bilimi Ördekgillerden, tüyleri kiremit renginde, evcilleştirilebilen bir yaban kuşu (Casarca ferruginea).
2. sıfat, argo Ahmak, kaba saba:
Ahmak da aklını gereği gibi kullanmayan anlamına geliyor . Ve evet kesinlikle bu anlamların doğru olduğunu düşünüyorum. Bunlar küfür olarak adlandırılıyorsa sitede üç mesajdan birinde küfür var ve banlanmalı .
PekalaDediğinin hakaret olduğunu biliyoruz, yapma. Mevzuya müdahale etmedim ama haklı konudan atan.
Desene bi .O zaman sana istediğimiz kadar angut diyelim. Tag verelim hatta Angut diye.
Neyse havamda değilim. Lütfen kavga etmeyelim kişisel meseleleri bırakalım
Kesinlikle mevzu sevilmek değil, seveni veya sevmeyeni vardır ama bunlara izin veremeyiz.Pekala. Sağlık bakanı çoğunluk tarafından sevildi diye bunun gerçekleştiğini düşünüyorum . Çoğunluk tarafından sevilme nedeninin de saf görünümü ve kızım demesi olduğunu düşünüyorum . Yine de bir şey demeyeceğim cevap için sağol
![]()
Hakaret etmiyorum, diyemem o yüzden.Desene bi .