Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acacan konuya koyimöyle seziyorum.
Aktiflik olmadığı gibi, bir tartışma ortamı da yaratilmiyor, mesela bu konumu gören ilk mod kapatacak.
Forum kulturunu devam ettirmek adına böyle konular önemli.
Özelden sana hakaret yazıcam şimdi kıtı göstericem .Yav kıt mısın sen? Ben g*t kelimesi hakaret değildir mi dedim bir önceki mesajımda çocuk gibi?
Sen kendin angut kelimesi hakaret değildir diye söylendin. Ne alaka dediğinle?
Yazmayacam daha fazla mesaj iyi akşamlar
Üzüyorsun reisözellıkle modlardan rahatsızıım
her baslıktan atılıyorumÜzüyorsun reis
Kim atıyormuşher baslıktan atılıyorum
Mal bir çift Maçka’da yürüyorlardı aynı kaldırımdaydık dayı da park tarafında benim de işim bitmişti swis otelin oradayız koştur koştur dayının yanına geçtiler adamı itip kalkıp alağılamaya başladılar ben de İnönü’nün heykelinin fotosunu çeliyordum başlığım açılsa atarım fotoları
Neyse ben bir bağırdım ciğerleri titredi gittim manitasının üstünden züppeye uçtum unuttum dört göz olduğumu gözüm karardı her ikisini de elledim coronayım dedim hayatları karardı şimdi karantinadadırlar kuvvetle muhtemel dayının hayır duasını aldık öyle hayır madem mikroptan korkuyorsunuz neden dayımıza dokunuyorsunuz adam 65 de değilmiş işte sen züppelik yaparsan İsmailenver de sana çakar
Gözlük vidası gevşemiş sorun yok dedi
+begenmeyen antuya gidebilir