şaka maka icardi’nin zımba gibi dönüyor olması

Geçen sene hiç buralara uğramayınca hiç umudum yoktu. Adama helal olsun ne diyeyim.

Yedek kalmak hirslandirmiş. Fitcardi geliyor Fitcardi!!

çok bekledik bunu çok bekledik

Geçen hafta Madrid gezisinden Cumartesi dönmesi beklenirken Perşembe dönüp idmanlara katılmaya başlamıştı Okan hoca izin vermesine rağmen bunu yapmış izindeykende ekstra çalışmış Icardi kafaya koydu dönüyor

Yanılmıyorsam Snejider son döneminde yeni kontratta ücretini baya bir düşürmüştü. Aynı şekilde kendisi de önümüzdeki 2-3 yıl için aynı durumu sağlarsa kalmasına sıcak bakarım.

çok umudum yok ama hırslanıp her şeyi yapabilecek bi adam belli olmaz

Çok ağır bir sakatlık geçirdi ama icardi gibi bir adamın camiamızla sonunun böyle biteceğini hiç düşünmüyorum

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarım öyle olur. Umarım bu maçta hangisi oynayacak acaba noktasına gelebiliriz. Osimhen ve ilk geldiği sezondaki Icardi.... Of be santrafor hattına bak, hayal gibi.

İlk sezonki kadar olmasa da olur. Sakatlanmadan önceki haline dönebilsin bizim için yeterli. Keşke olsa ama zor. Umarım bizi şaşırtır.

Not: Bu arada ilk sezondaki haline geri dönebilse 4-2-3-1'den devam ederek Osimhen'in arkasında 10 numara bile oynatırım. Amma ve lakin çift santrafor işi yaş, kusura bakmasın.

Geri
Üst Alt