şaka maka icardi’nin zımba gibi dönüyor olması

32 yaşında olmasınıda çok göz ardı ediyoruz adam yaşlandı da, bu saaten sonra eski formunu falan yakalayamaz olduğu halini idare edicez, icardi'nin kilosuz halide koşamıyordu ki kerem uzun toplarla besliyordu adamda net bitirici olduğu için hallediyordu işi. Şuanki güncel oyun sistemizde oyun eskisi gibi çok yavaş akmıyor sürekli hızlı ara pasları var bek bindirmeleri var

Kemerburgaz'ın güvenliğiyle konuştum Ocak ayından sonra şampiyonluk modunu açan bir Icardi formu planlanıyormuş.

Her şey kontrol altında. 🥰

Sex hayatı için yazılmış sanırım

tenor.gif

Gol atıp kazandırırsa demişsin, maç bitmişken gol atınca değil, bari kendi söylediğinin arkasında dur.

Yazın tırt maçlarda gol atacağını büyük maçlarda ise sıçacağını, fiziğinin asla toparlayamayacağını bin kere söyledim, yaşanan durum da buna paralel ilerliyor, süper kupada beni yanıltır da iş yapar umarım.

Gol atıp kazandırırsa demişsin, maç bitmişken gol atınca değil, bari kendi söylediğinin arkasında dur.

Yazın tırt maçlarda gol atacağını büyük maçlarda ise sıçacağını, fiziğinin asla toparlayamayacağını bin kere söyledim, yaşanan durum da buna paralel ilerliyor, süper kupada beni yanıltır da iş yapar umarım.
Aynı fikirdeyim ama her golünde burdayım maalesef

Zimba gibi degil arkadaslar kendimizi kandirmayalim.

Ben de severim kendisini fazlasiyla fakat omuz koyup adami arkasina alan, kosarken defansindan kurtulan icardi degil izledigimiz.

Golcu kimligi var, ceza sahasi icinden her daim tehlike.

Kontrat yenilenecekse ama maasinda indirim olmasi gerekli, bunu kabullenerek imza atmasi sart. 10 M falan degil yani 4 5 bandina tamam demesi lazim.

Zimba gibi degil arkadaslar kendimizi kandirmayalim.

Ben de severim kendisini fazlasiyla fakat omuz koyup adami arkasina alan, kosarken defansindan kurtulan icardi degil izledigimiz.

Golcu kimligi var, ceza sahasi icinden her daim tehlike.

Kontrat yenilenecekse ama maasinda indirim olmasi gerekli, bunu kabullenerek imza atmasi sart. 10 M falan degil yani 4 5 bandina tamam demesi lazim.
İlk yarıda bi pozisyonda sağ beki arkasına alıp yardırmıştı. Barış sandım bir an.

Geri
Üst Alt