GSC Haber Sakat Oyuncular Hakkında Son Durum Açıklaması

lemina torreira ilkay orta sahasının birlikte çıktığı 5 maç var mıdır acaba?

keza ideal defans düzeni olan jakobs bardakçı davinson singo dörtlüsünün üst üste 5 maçı var mıdır?

bu adamlara 5 milyon bonservis 1 milyon maaş vermiyoruz, ya da ben yanlış biliyorum değil mi?

antrenman tekniklerinde sorun varsa derhal düzelsin, eğer yok oyuncularda problem var ise de derhal bu oyunculardan çıkılsın.

kulüp açıklama yapmalı ve derhal aksiyon almalıdır. takımın parasını böyle çöpe atamazsınız. bu problem kalite problemi olmaktan çıktı.

Ayni ekibin dördüncü sezonu yani antremanlarla alakasi yok bence cünkü daha önceki sezonlarda böyle bir durum yasanmadi

Kendine iyi bakan oyuncular sakatlanmiyor mesela sallai

Futbol da bu tarz sansizliklar oluyor biz bunu daha önce de yasadik fatih hoca döneminde bursaspor macinda daha ilk yari bitmeden iki oyuncumuz sakatlanmisti ve o dönem de böyle bir sorun vardi

Önemli olan bu dönemi iyi bir sekilde atlatmak

Madem avrupa ciddi’ye aliniyor ve ilerlemek istiyoruz ozaman cift kulvar icin kesinlikle rotasyon sart

Tam kadro oldugumuzda kadromuz rotasyon yapmaya musait

Ben de tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Tek tük olsa neyse, takımın yarısı gitti. Osi, Yunus, Berkan, Kaan, Lemina, Singo.

Gelmesine en çok sevinenenlerden biri olarak bugün itibariyle singo bitti benim için.Ne hali varsa görsün cidden boşa gitmiş bir 30m

Sallainin kırmızı çok kötü oldu çok. Başımıza gelen en acıklı durumdur bu.

Boey bize ilk geldiğinde sürekli sakatlık yaşıyodu

Sonra bireysel idman yapmaya başladı sakatlandığını pek hatırlamıyorum pik sezonunda her maç oynuyodu rotasyonu bile yoktu

Barış da aynı şekilde hiç sakatlanmadı çünkü bireysel idman yapıyo

Toreira da keza aynı şekilde hep sahada

Hatta bunlara abdülü de ekleyebiliriz boks moks yapsa da çalışıyo o da hiç sorun yaşamıyo

Bİreysel idman yapmayan herkes de sakatlık sorunu yaşıyo neden çünkü kulüp idmanı lay lay lom

Singo stoper oynaya oynaya depar atamaz olmuş. Her depar sakatlık riski. Acilen sağ bekleşmeye yönelik çalışmalar yapmaya başlamalı. Dağda bayırda depar atmalı her izin gününde.

Boey bize ilk geldiğinde sürekli sakatlık yaşıyodu

Sonra bireysel idman yapmaya başladı sakatlandığını pek hatırlamıyorum pik sezonunda her maç oynuyodu rotasyonu bile yoktu

Barış da aynı şekilde hiç sakatlanmadı çünkü bireysel idman yapıyo

Toreira da keza aynı şekilde hep sahada

Hatta bunlara abdülü de ekleyebiliriz boks moks yapsa da çalışıyo o da hiç sorun yaşamıyo

Bİreysel idman yapmayan herkes de sakatlık sorunu yaşıyo neden çünkü kulüp idmanı lay lay lom
Toreyrada öyle mesela

Singo döndügü gibi Afrikaya ucar, orda yine sakatlanirsa artik agir söverim. O kadar para harcadigin ve maas verdigin adama 100% hazir olmadigi an milli takima yollamamaya calismaliyiz bence. Begenmeyen olursa, iyi teklif getirsin ve satilsin. O kadar para harcayip bir oyuncuyu sezonun tek 50% mi kullanacagiz? Gidisat öyle duruyor su an

Mutlaka stopere döndürmeliyiz kendisini.

Sanchez sallanıyor performans olarak bu sezon.

Bu adamın sprintler dengeli değil. Sallai kadar bile değil. Koyalım sağ stoperde boğuşsun.

Sadece zorlu CL maçlarında rakibi karşılama için sağ bek ya da sağ stoper üçlü olabilir onun dışında dörtlünün sağ stoperi olmalı.

Sakatlıkları %90 biter.

Bu adamın sprintler dengeli değil. Sallai kadar bile değil. Koyalım sağ stoperde boğuşsun.

Sadece zorlu CL maçlarında rakibi karşılama için sağ bek ya da sağ stoper üçlü olabilir onun dışında dörtlünün sağ stoperi olmalı.

Sakatlıkları %90 biter.
Sanchezi orta saha yapalim ileri cikmayi seviyor zaten

Sakatlıkları %90 biter.
Stoper olarak davinsonun çeyreği kadar katkı sağlayacağını sanmam

Oyun bilgisi falan baya zayıf amatörlük yapıyor karşılarken sürekli

Tek makul senaryo zamanında kaanı kullandığımız gibi stoperi 3leyen bek olarak oynaması, beyimiz fazla depar atmamış olur böylece yormayız 30 sıktığımız adamı

Antrenmanlarda sorun olduğunu düşünmüyorum ciddi nazar var takımın üstünde Sergen gibi konuşmuş olucam ama 29 kasıma kadar retro var olumsuz şeyler oluyor işte kaç sezondur en az sakatlık veren takımdık normalde saha içindede direkten dönen toplar vs koparamıyorız bir türlü maçlarıda

Sakatlıkları %90 biter.
Stoper için atletik olması güzel ama Sanchez kadar zeki ve pozisyon bilgisi yok.

Yanında Laporte falan olsa sorun olmaz ama öyle bir sol stoperimiz de yok.

Stoper için atletik olması güzel ama Sanchez kadar zeki ve pozisyon bilgisi yok.

Yanında Laporte falan olsa sorun olmaz ama öyle bir sol stoperimiz de yok.

Abdul’un son verimli senesi.

Bu sene maksimuma ulaştı 2000 Bülent kaptan gibi.

Onun yerine o tarz biri alınmalı.

Ya da Singo bu sene satılmalı

Abdul’un son verimli senesi.

Bu sene maksimuma ulaştı 2000 Bülent kaptan gibi.

Onun yerine o tarz biri alınmalı.

Ya da Singo bu sene satılmalı
İyi bir kamp ile sağ bekte iş yapar Singo, neyine satalım? Sanki bu maaşla alanı olacak o iş geçti bitti.

Geri
Üst Alt