GSC Haber Sakat Oyuncular Hakkında Son Durum Açıklaması

Sakatlık olayları ozellikle yuksek maas olan oyuncular icin büyük risk ,devamlılığı olmayan oyuncunun maasi surekli gündeme gelir

Mutlaka stopere döndürmeliyiz kendisini.

Sanchez sallanıyor performans olarak bu sezon.

Bu adamın sprintler dengeli değil. Sallai kadar bile değil. Koyalım sağ stoperde boğuşsun.

Sadece zorlu CL maçlarında rakibi karşılama için sağ bek ya da sağ stoper üçlü olabilir onun dışında dörtlünün sağ stoperi olmalı.

Sakatlıkları %90 biter.
sanchez ne yapıyor da stoperde sallanıyor ben cidden anlamıyorum? son zamanlarda inanılmaz bir sanchez eleştirisi var.
bu kadar istikrarlı bir performans nasıl eleştiriliyor anlamıyorum.
usg maçındaki performansı hariç konuşuyorum, nitekim orda da partneri singoydu.

Intramuscular tendon injuries (BAMIC “c”) are associated with prolonged recovery, averaging 36 days, compared to 24 days for non-tendon injuries; and a higher reinjury rate—up to 63% in some cohorts [4]. The risk of reinjury rises if the athlete returns to play prematurely, emphasizing the need for a tailored rehabilitation approach.

2cynen ilgili bunu buldum bi tek
heralde süper kupadan sonraki maçlara kdr oynuyamaz

bari milli takıma yollamayın da adam gibi tedavi olsun iyileşsin 2 aysa 2 ay

O halde sakatlanmiyanlar iyi antreman yapiyor
Sakatlananlar farklimi yapiyor?
Nasil yani?
images-41.webp

Ayni ekibin dördüncü sezonu yani antremanlarla alakasi yok bence cünkü daha önceki sezonlarda böyle bir durum yasanmadi

Kendine iyi bakan oyuncular sakatlanmiyor mesela sallai

Futbol da bu tarz sansizliklar oluyor biz bunu daha önce de yasadik fatih hoca döneminde bursaspor macinda daha ilk yari bitmeden iki oyuncumuz sakatlanmisti ve o dönem de böyle bir sorun vardi

Önemli olan bu dönemi iyi bir sekilde atlatmak

Madem avrupa ciddi’ye aliniyor ve ilerlemek istiyoruz ozaman cift kulvar icin kesinlikle rotasyon sart

Tam kadro oldugumuzda kadromuz rotasyon yapmaya musait
Kadromuzun dar olduğunu hoca daha dün anlamış ne anlatıyoruz beyler.

Singo denilen elemanı aldığımız paraya postalayıp işimize bakmamız gerekiyor.

En temizi, Singo'yu stoper oynatmak gibi. Depar atmaya gelemiyor adam.

Bu işin yüksek ön alan presi, hızlı geri dönüşler, rakip fark etmeksizin sürekli max performans, press yaparak oynama zorunluluğu, riskli oyun ve getirdiği dezavantajları son olarakta kadroda yer varken extra transferin teknik ekip tarafından reddedilmesi. Çalışma ne durumda bilmiyoruz. Kondüsyonlerde sorun varmı bilmiyoruz. Ama sonuç şu ki olayın teknik ekiple alakalı olduğu aşikar. Zaten olmayan set oyununda kanada topu taşımak dışında birşeyde yapmıyorken kanada topu getirmek için bu kadar ön alan presi yapmaya ne gerek var bilmiyorum. Deli gibi koşuşturuyo takım. Bunun yerine daha akıllı oyun sistemleri var. En azından Liverpool a karşı bunu oynarsın ama mesela Kocaeli ye karşı yapmazsın. Defansı arızalı hata yapan Bodo ya yapar 3 gol bulursun böyle ama atıyorum Ts gibi defansa kadar gelip orta sahaları iyi top taşıyan takıma yapmazsın. Daha kolay rakiplere karşı set oyununu geliştirirsin ki bu her takıma karşı da ayrıca etkili bir silah olur ekstradan, bunu yaptırman için gerekli antrenmanları yaptırmayı bilmen veya sen bilmiyosan yardımcı profesyoneller alman gerekir. Düşünüyorum. Belki hatalıyım diye ama sahada gördüğüm futbol bilgim kendimce de olsa bu yani. Kim ne düşünür bişey diyemem ama benim gördüğüm teknik kadro yetersiz. Ve teknik seçimler hatalı. Hakkını yiyemem aile ortamını yaratmak kolay değil ve buda bir taktiktir. Oyuncular yüreğini koyar. Eyvallah ama sakatlıklar ve şu sahadaki oyun ayrıca maç seçme vs bunlar teknik ekibe yazar.

Singo, Şubat ayında ancak katkı verir. Afrika kupasına gitmez ise 5 Ocak günü sahada olur

Geri
Üst Alt