Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.827
- 11.007
- 2.168
Muradım başlığa bakıp, yorumunu görünce çok endişelendim yoksa lüpüs grandüs malafatüsüne bir şey mi olduHemen de yumuşamışsın liboş herif seni![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muradım başlığa bakıp, yorumunu görünce çok endişelendim yoksa lüpüs grandüs malafatüsüne bir şey mi olduHemen de yumuşamışsın liboş herif seni![]()
1 şey olmadıMuradım başlığa bakıp, yorumunu görünce çok endişelendim yoksa lüpüs grandüs malafatüsüne bir şey mi oldu![]()
Şeyime su serptin yüreğime Muradımmm1 şey olmadıVınla Ulan
![]()
Hemen de yumuşamışsın liboş herif seni![]()
Mesaj atan 3-4 manyaklar toplandığımıza göre Aziz - Doruk - Sen ve ben 1 Konferans şeklinde 1 görüntülü konuşalım heaaaaa
Canim hocamiz defansif orta saha kavramini reddediyor ne yazikkiLemina' nın ne denli önemli olduğu da, en sağlam halleriyle bile kadrodaki başka hiç kimsenin yerini dolduramayacağı da ayan beyan ortadaydı. 6-8 bölgesine (Bence 6 no öncelikli olmak üzere) en az bir oyuncu transferi olmazsa olmazımızdı transfer döneminde. Ki Lemina' nın spora adanmışlık düzeyi de hesaba katılınca, o bölgeye ciddi bir yatırım yapılması gerekiyordu. Hadi bunu yapmadın; kontenjan sorunu da yokken, hiç olmazsa potansiyel vaat eden birisi bari alınaydı. Şu an en büyük sıkıntı, merkezden çok kolay deliniyor oluşumuz. Sezonlar geçiyor, bu durum değişmiyor, neyin inadıysa?..
İnşallah sen haklı çıkarsın reisAnladığım şu ki osimhen yüzde 50 ihtimal oynar. Lemina ve yunus kadroda bile olmaz. Jacobs, singo falan 1 aya anca döner zaten. Kaan, berkan belki kadroda olur.
Ben topçu olsam okan en sevdiğim hoca olurdu. Bu kadar izni kolay kolay alamazlar despot bi hocadanOkan buruktan kurtulmak için yapıyorlarsa haklılar oyuncular.
''Santrforun yanında/arkasında forvet karakterli bir 10 numara oynasın, iki merkez orta saha oyuncusu sıklıkla hücuma katılsın, bekler de sürekli hücum bindirmesi yapsın!''Canim hocamiz defansif orta saha kavramini reddediyor ne yazikki
Lemina‘yi da istememisti taraftar zorla aldirdi
Gecen sene Lemina gelmeseydi asla sampiyon olamazdik
Nöbette bas bas bagirdik Lemina muadili bir 6 numara alinmali diye