Salah: "Kulüp bana yazın birçok şey vaat etti ama üç maçtır yedekteyim"

sakin sakin izliyorum konuyu.

herkes istediği gibi kadrosunu kursun arkadaşlar. eğer provokatörcü sadri gelirse onu hemen alaşağı edeceğim..

Nicole Richie Police GIF

28 yasinda olan bir adamdan bahsetmiyoruz. Salah'in devri bitti artik. Bir daha gecen sezonun formunu yakalayamaz.
Yarım sezonla devri bitmez böyle elit seviye topçunun. Bu tarz oyuncular 36-37 yaşına kadar üst seviye oynayabilirler. Bahsettiğin adam salah, leblebi gibi gol katkısı yapar bu ligde.

Şu bitik adamı bize layık görmeyin. Bu haliyle bile ligin içinden geçer diye düşünüyorsunuz ama geçemez. Kalitesiz demiyorum ziyech de kaliteliydi ama ne kattı takımımıza? İyice saldı 2 senedir salah. Prime dönemindeki salah değil tanınmaz halde. Bize çakamazlarsa Arap liginde göreceksiniz yakında

Salah'i bu sezon izledin mi?

Ben izledim. 3 harfle tarif edilebilir.
Sorun salah değil ki liverpoolda saçma kadro planlamaları ve slotun hocalıgı. Adamın sırtına atıyorlar başarısızlıklarinı. Gecen sene kulubu sampiyon yapmış olmasina rağmen. Wirtz de o dedigin 3 harf gibi elemanın tek 1 skor katkisi yok nedir 130 milyon verilmis bir balon mu mesela oda. Hadi onuda öyle geçistirdik gecen sene pl de en iyi forvetlerden biri olan ısak niye yoklari oynuyor o zaman 3 adamın 3 ude mi çöp?

Şu bitik adamı bize layık görmeyin. Bu haliyle bile ligin içinden geçer diye düşünüyorsunuz ama geçemez. Kalitesiz demiyorum ziyech de kaliteliydi ama ne kattı takımımıza? İyice saldı 2 senedir salah. Prime dönemindeki salah değil tanınmaz halde. Bize çakamazlarsa Arap liginde göreceksiniz yakında

Bu sene kötü de daha geçen sene ligin içinden geçti adam ya.

Belki lincleneceğim fakat ciddi şekilde söylüyorum kadromuza uygun değil. Sane varken Salah’ı kanada yerleştirmek mevcut oyunumuzdan vazgeçmek demek. Sane olmasaydı olabilir. Artık otuz üç yaş üstü oyuncuları almamak lazım. İlkay yerli olduğu için özel bir durum üstelik İlkay en prime döneminde bile teknik üzerine oynardı. Salah’ın temposu düştükçe oyunu inanılmaz düşer.

Screenshot 2025-12-08 at 16-15-52 Mohamed Salah - Performans bilgileri 24_25 Transfermarkt.webp

Geçen sene bayağı salmış gerçekten.

Yarım sezonla devri bitmez böyle elit seviye topçunun. Bu tarz oyuncular 36-37 yaşına kadar üst seviye oynayabilirler. Bahsettiğin adam salah, leblebi gibi gol katkısı yapar bu ligde.

Salah'in en büyük özelliklerinden bir tanesi hizlanmasi. Yas gectikce feci düser bu.

Sorun salah değil ki liverpoolda saçma kadro planlamaları ve slotun hocalıgı. Adamın sırtına atıyorlar başarısızlıklarinı. Gecen sene kulubu sampiyon yapmış olmasina rağmen. Wirtz de o dedigin 3 harf gibi elemanın tek 1 skor katkisi yok nedir 130 milyon verilmis bir balon mu mesela oda. Hadi onuda öyle geçistirdik gecen sene pl de en iyi forvetlerden biri olan ısak niye yoklari oynuyor o zaman 3 adamın 3 ude mi çöp?

Bireysel performansini hocanin taktiginden bagimsiz elestirebiliriz. Wirtz ve Isak yeni geldikleri icin adaptasyon sorunu yasamalari normal. Ama Salah gecen sezon da burdaydi, üstelik ayni hocayla.

Salah bize karsi bile kisa sürede alsa hic bir varlik göstermedi bunun gibi oyunculari artik sirf ismi var diye alma dönemi bitmis olmali.

Salah'in en büyük özelliklerinden bir tanesi hizlanmasi. Yas gectikce feci düser bu.

Bireysel performansini hocanin taktiginden bagimsiz elestirebiliriz. Wirtz ve Isak yeni geldikleri icin adaptasyon sorunu yasamalari normal. Ama Salah gecen sezon da burdaydi, üstelik ayni hocayla.
Geçen sezon kadro planlaması bu kadar fecaat değildi klopp un mirasını yedi şampiyon oldu denilmesinin nedeni zaten bu ya. Üstelik 1 adam sürekli uçup kaçıp hocayı kurtaramaz premier lig orası.

Salah messi tarzında kısa adımlı inceci bir adam öyle adamlar rahat oynar bu yaşlarda bile.

Salah gelsin de, oynatacak yer bulunur. En kötü ihtimal, Sane'yi sol açığa çekeriz.

Sane olmasa dilenirdim de Sane varken çok çok lüks olur.

Sane'yi çok beğendiğimden böyle yazmıyorum ikisini birlikte oynatmak zor, maliyetleri ortada.

Bizim daha öncelikli transfer yapmamız gereken mevkiler var. Yoksa Salah piyangosuna her türlü girersin de şu an acayip bir karmaşa olur.

Kadro planlaması rezalet durumda onu toparlamak lazım fakat bu konuda bu teknik heyet ve yönetimden hiç ümitli de değilim.

Geri
Üst Alt