Salı İddaa Kuponları

Cevap: Salı İddaa Kuponları

adszdp.jpg

Bu kupon hakkında görüşlerinizi alayım..

3 tanesi gelirse 150 lira civarı bir rakam, 2 tanesi gelirse 20 lira gibi cüzi bir miktar alacağım.. Değer mi sizce ?

Aynı lig'in(kupa'da olsa) maçlarının 4'ünde 0'dan 0 bitmesi zor gibi,ama inşallah tutar. :)

Pardon sistemmiş. :D

Beyler daha oynamadım ama şöyle bir kupon yapmayı duşunuyorum ne diyorsunuz?

Köln - Mainz ---- 1

Johnstone - Aberdeen -------- 1

Elgın City - Peterhead --------1

Toplam oran: 10 TL

5 - 10 TL yatırmayı duşunuyorum.

sonkup.png

Bunun bir de Köln 1-0 açık ve İnter HX'lı versiyonu var.

Bol Şans...

sfsdfsdfs.jpg

İlgilenen arkadaşlar burdan 7 maçın gelme olasılığı nedir ?

Hocam bu riski nasıl aldın valla tebrikler. Paran bol galiba:) Mainz deplasmanda çok sakat bi takım ayrıca.

Sistem kuponları zaten özü itibarıyla risk alınan kuponlardır. Gelme ihtimali olan maçlar var. Keşke İspanya kupa mesaisinin olduğu bir güne böyle bir kupon yapmasaydınız. Netice de zaten riski alacaksınız. Yarın ve perşembe içinde güzel maçlar var. Bugünden daha olası gördüklerinizle, harmanlayıp, daha da güzelini çıkarabilirdiniz. Fakat anladığım kadarıyla kuponu oynamışsınız. O yüzden bol şans dilemek lazım. 5 beraberlikten 3 bulursanız o zaman 6'ya yürüme şansınız artar sanırım.

Köln ve Johnstone 5 TL oynadım. Oran 5.8 oluyor.

8ce921.png

Olm haftasonuna saklasanıza paranızı o zaman oynayın. Kesin değilse hafta içi oynamaya karşıyım. Maç kısıtlı olmuyor.

Olm haftasonuna saklasanıza paranızı o zaman oynayın. Kesin değilse hafta içi oynamaya karşıyım. Maç kısıtlı olmuyor.

Haklısın ama yarın para çekmem gerekiyor, bizim 28 günde bir bedava para çekme hakımız var o yüzden bugun biraz daha fazla kazanıp çekeyim diyorum. Kazanamasamda 5 TL daha az para çekmiş olurum yarın. :)

Bilyoner hesabımda kalan 6 tl yi bitiriyim dedim

12wcz.png

geçen hafta buna benzer kupon yapmıştım 6 bankolu 9 beraberlikli 9 beraberlikten 5-6 tanesi tutmuştu bankolardan 2 tanesi mi ne gelmemişti bankolar tutsaydı 400 tl falan alıyordum. bu sefer 6 banko 6 beraberlikli yaptım bankolar tutup 6 beraberlikten 1 tanesi tutması yeterli

Sistem kuponları zaten özü itibarıyla risk alınan kuponlardır. Gelme ihtimali olan maçlar var. Keşke İspanya kupa mesaisinin olduğu bir güne böyle bir kupon yapmasaydınız. Netice de zaten riski alacaksınız. Yarın ve perşembe içinde güzel maçlar var. Bugünden daha olası gördüklerinizle, harmanlayıp, daha da güzelini çıkarabilirdiniz. Fakat anladığım kadarıyla kuponu oynamışsınız. O yüzden bol şans dilemek lazım. 5 beraberlikten 3 bulursanız o zaman 6'ya yürüme şansınız artar sanırım.

Amaç 6 değil en az 7 bilmek, 6 bilirsek 20-30 lira zarar etme şansımız var :) 7 bilirsem 1000 lira civarı para kazanma şansım var.Bakalım artık, beklemedeyiz..

pek umut yok ama yaptik bakalim.. Hos umut olan kuponlar da yatiyor :)

sistl.png

salı - çarşamba karışık kupon :

bomba kupon :

Geri
Üst Alt