Salı İddaa Kuponları

Cevap: Salı İddaa Kuponları

Preussen Munster - Jena MS 0

Apoel - Real Madrid İY0MS2

Sunderland - Everton MS 1

Portsmouth - Hull 4-6 Gol

Peterborough - West Ham 4-6 Gol

oynamayı düşünüyorum. sence nasıl ve kuponda sadece altta 4 ve 5 i işaretliyorum demi. 5 maç tercihi için ayrı bişey gerekmiyo yani

Evet sadece 4-5'i işaretlemen yeter. Zaten 5 maçı kodlarıyla ve seçimleriyle normal olarak yazmış olacaksın. Sistem içinde uygun oranlar. Hepsi gelirse 677 vermesi gerekiyor. Kuponu eline aldığında kontrol edersin. Hull maçını yakalarsan bence yürüyebilecek bir kupon.

Oldham'a üst oynayacağına 2-3 gol oyna Nuray. Neredeyse aynı oranlar hatta 2-3 gol daha fazla oran.

Tuh keşke oynamadan önce paylaşsaydım kuponu, ben bayiden oynadığım için 3-4 saat önce yatırdım kuponu...:(

İnşallah 2-1 biterde maç ikimiz de seviniriz ozaman...:D

Evet sadece 4-5'i işaretlemen yeter. Zaten 5 maçı kodlarıyla ve seçimleriyle normal olarak yazmış olacaksın. Sistem içinde uygun oranlar. Hepsi gelirse 677 vermesi gerekiyor. Kuponu eline aldığında kontrol edersin. Hull maçını yakalarsan bence yürüyebilecek bir kupon.

yani 4 veya 5 maç tutturmam lazım para almam için

Benfica - Chelsea maçının ilk yarısı da büyük ihtimal X biter....degerlendirilebilir.

Bu tercih çok iyi Özgür :) Bende benzer düşünce de olduğum için, 2/X oynadım. Hatta Brough İY 2 oynadığım kuponda var.

İY-MS dar kupon yapacak olanlar (Sistem 2-3) bence bu maçı kesinlikle denemeli.

açık söylemek gerekirse bültene baktığımda içimden ilk bu maç geçti. Hiç oranlarına bakmadan yazdım geçtim. Tutar tutmaz önemli değil.

Preston - Bentford ALT

Oldham - Leyton UST

Tottenham - Bolton H1

Sunderland - Everton ÇŞ 1X

Benfica - Chelsea Ilk Yarı X

Toplam 12 tl falan oluyor.

açık söylemek gerekirse bültene baktığımda içimden ilk bu maç geçti. Hiç oranlarına bakmadan yazdım geçtim. Tutar tutmaz önemli değil.

Denemek lazım zaten Özgür :) Tutarsa güzel olur, tutmazsa da çokta tın denilebilecek tarz tercihler bunlar :)

Leicester maci ÜST olur

Chelsea maci nolur?

Apoel'in ilk yarıda direneceğini ancak maçın ikinci yarıda kopacağını düşünüyorum :D

Chelsea IY2/MS2 oran 5,5 , deniyelim mi? :D

Yalnız kırmızı kart seçeneği varsa Madrid maçına oynayın derim ben

Geri
Üst Alt