Faik Fahri
Aslan Üye
- 14 Nisan 2010
- 7.790
- 0
- 1.171
Cevap: Salı İddaa Kuponları
X/1 ve HX...
Barca v Milan maci
HZX/MS1 mi yoksa HZ1/ES1 ?
X/1 ve HX...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barca v Milan maci
HZX/MS1 mi yoksa HZ1/ES1 ?
HZ ne la
Half Zamanı mı
Yoksa Handikaplı ZKOR mu![]()
X/1 ve HX...![]()
Biraz göz gezdirdim zaten alt liglere.Hoş duruyor.
Alıcaz bu hafta iyi bişeyler.Gör bak..
Tamamdır.Faceden haber veririm ağa.
Bersan Cumartesine kaynağım hazır...
Sistem 2 için hazır kıta bekliyorum...
Bugün ve Cumartesi'ye kadar bütçe ayırmıyorum...
Kuponu burda paylaşmıcak mısın bu sefer ?
Kardeş diyodum bu hafta oynamıcam diye ama Bersan ibi çok güveniyo kendine bu sefer. Şu 2 gün okulda 5 lirayla idare edip oynıcam kuponu. Bu sefer kendi başıma. Sorun ortaklardaydı bence. Gscimbomda ki sinerji ruhunu yakalayamadıkları için olmuyodu.
Bugün de oynadık bakalım.Totem yaptım,bu sebeple kuponu kendimden bile saklıyorum![]()
Rastgele..
X/1 olursa o kuponun geliri var gibi..Barca X/1
Burnley Kg var
Brentford 1
Oynamak için oynadım şöyle bir kupon yaptım.
Abi bırak paylaşma.
Cumartesi sistemini paylaşsan yeter bize. :yenieek:
Bersan'ın yaptığı kuponun bedeli seni aşar karşim. Yanlış anlama. Öğrenciyim ve 5 lirayla idare edicem demişsin. Sen önce bir kapitali yakalama kuponu dene. Birşeyler bulursan Bersan'ın kuponunu oyna. Cepten yeme. Sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok. Önce 3-5 birşeyler yakalamaya çalış derim.
Kardeş diyodum bu hafta oynamıcam diye ama Bersan abi çok güveniyo kendine bu sefer. Şu 2 gün okulda 5 lirayla idare edip oynıcam kuponu. Bu sefer kendi başıma. Sorun ortaklardaydı bence. Gscimbomda ki sinerji ruhunu yakalayamadıkları için olmuyodu.
Cumartesi tabiki paylaşıcam mustican.
Bu hafta işi çok sıkı tutuyorum.İnşallah güzel sonuçlar alacağız.
Buradayız.
GsCimbom Ailesi olarak sinerji düzenimizi kuracağız.
Gerekeni yapacağız.
Hiçbirşeyin garantisi yoktur mert.Hep yazdığımızı yineleteceksin bana yine.Cebinde son parası kalan arkadaşlar uzak dursun diye.Aman diyeyim yeğen.Şakası yoktur bu işin![]()
Bende İng.Alt liglerin ekmeğini çok yedim Bersan.En sevdiğim lig desem yeridir.