Salı İddaa Kuponları

Cevap: Salı İddaa Kuponları

Barca X/1

Burnley Kg var

Brentford 1

Oynamak için oynadım şöyle bir kupon yaptım.

Bence Barca maci X/1 olabilir, cünkü Barca dengeli oynamasi lazim. Milan herzaman gol atabilir, onun icin delli dana gibi basmaz Barcelona.

az gol olur bence bu macta. Ha barca erken bi gol bulur, gerisini bilemem :D

Bugün de oynadık bakalım.Totem yaptım,bu sebeple kuponu kendimden bile saklıyorum :D :D

Rastgele..

507 BURNLEY - BIRMINGHAM 1/1 4,50

509 LEYTON ORIENT - HUDDERSFIELD 1/1 5,50

510 BARNET - SWINDON 1/1 7,50

514 BARCELONA - MILAN 0/1 4,25

sistem:2 kupon bedeli: 6 tl 174 tl

Biraz göz gezdirdim zaten alt liglere.Hoş duruyor.

Alıcaz bu hafta iyi bişeyler.Gör bak..

Tamamdır.Faceden haber veririm ağa.

Kuponu burda paylaşmıcak mısın bu sefer ?

Bersan Cumartesine kaynağım hazır...:)

Sistem 2 için hazır kıta bekliyorum...:)

Bugün ve Cumartesi'ye kadar bütçe ayırmıyorum...

Kardeş diyodum bu hafta oynamıcam diye ama Bersan abi çok güveniyo kendine bu sefer. Şu 2 gün okulda 5 lirayla idare edip oynıcam kuponu. Bu sefer kendi başıma. Sorun ortaklardaydı bence. Gscimbomda ki sinerji ruhunu yakalayamadıkları için olmuyodu.

Kuponu burda paylaşmıcak mısın bu sefer ?

Kardeş diyodum bu hafta oynamıcam diye ama Bersan ibi çok güveniyo kendine bu sefer. Şu 2 gün okulda 5 lirayla idare edip oynıcam kuponu. Bu sefer kendi başıma. Sorun ortaklardaydı bence. Gscimbomda ki sinerji ruhunu yakalayamadıkları için olmuyodu.

Bersan'ın yaptığı kuponun bedeli seni aşar karşim. Yanlış anlama. Öğrenciyim ve 5 lirayla idare edicem demişsin. Sen önce bir kapitali yakalama kuponu dene. Birşeyler bulursan Bersan'ın kuponunu oyna. Cepten yeme. Sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok. Önce 3-5 birşeyler yakalamaya çalış derim.

Abi bırak paylaşma.

Cumartesi sistemini paylaşsan yeter bize. :yenieek:

Cumartesi tabiki paylaşıcam mustican.

Bu hafta işi çok sıkı tutuyorum.İnşallah güzel sonuçlar alacağız.

Buradayız.

GsCimbom Ailesi olarak sinerji düzenimizi kuracağız.

Gerekeni yapacağız.

Bersan'ın yaptığı kuponun bedeli seni aşar karşim. Yanlış anlama. Öğrenciyim ve 5 lirayla idare edicem demişsin. Sen önce bir kapitali yakalama kuponu dene. Birşeyler bulursan Bersan'ın kuponunu oyna. Cepten yeme. Sonuçta hiç bir şeyin garantisi yok. Önce 3-5 birşeyler yakalamaya çalış derim.

Sistem 2 oynuyorum. Haftaiçi pek bir harcamam olmuyo zaten. Hafta içi zaten 10 basıp 20-30 falan alıyorum genelde ama bu hafta içi riske girmek istemedim tutmazda, haftasonu kuponundan da oluruz diye. Düşündüğün için teşekkürler ama ben kendimi zora sokmıcak şekilde halledebilirm. 8 maç sistem 2 falan.

Kardeş diyodum bu hafta oynamıcam diye ama Bersan abi çok güveniyo kendine bu sefer. Şu 2 gün okulda 5 lirayla idare edip oynıcam kuponu. Bu sefer kendi başıma. Sorun ortaklardaydı bence. Gscimbomda ki sinerji ruhunu yakalayamadıkları için olmuyodu.

Hiçbirşeyin garantisi yoktur mert.Hep yazdığımızı yineleteceksin bana yine.Cebinde son parası kalan arkadaşlar uzak dursun diye.Aman diyeyim yeğen.Şakası yoktur bu işin :)

Cumartesi tabiki paylaşıcam mustican.

Bu hafta işi çok sıkı tutuyorum.İnşallah güzel sonuçlar alacağız.

Buradayız.

GsCimbom Ailesi olarak sinerji düzenimizi kuracağız.

Gerekeni yapacağız.

[video=youtube;MOHg4-ui0VY]https://www.youtube.com/watch?v=MOHg4-ui0VY[/video]

İktidar bizimdir...

Hiçbirşeyin garantisi yoktur mert.Hep yazdığımızı yineleteceksin bana yine.Cebinde son parası kalan arkadaşlar uzak dursun diye.Aman diyeyim yeğen.Şakası yoktur bu işin :)

Farkındayım Bersan abi. Zora sokmam kendimi. Teşekkürler uyarı için.

Geçtiğimiz pazardan beri İngiltere Alt Ligleriyle yatıp kalkıyorum.Rüyalarıma girmeye başladı takımlar artık :D

Perşembe gece oranlar da dökülünce ortaya önüm daha bir aydınlanacak.

Umarım emeklerin karşılığını bu hafta alırız.Hayırlısı..

(Bi gün 5'i çakıcam ama durun bakalım :D )

Bende İng.Alt liglerin ekmeğini çok yedim Bersan. :D En sevdiğim lig desem yeridir.

Geri
Üst Alt