Salih Dursun: "7 puan değil, 4 puan diyelim"

fbnın her oyuncusu her hafta bıze sallıyorken ağzın bal yesin Salih aynen dvm spr hll:D aldırma sen arklara:D

Bu oyunla devam edersek şampiyon oluruz.

Bozmamak lazım.

katılıyorum kardeşim...

sivas maçları zor puan kaybetmeleri olası trabzonspor bu sene evinde şeytanın bacağını kırıp şikecileri yenecektir inşallah bizde fenevi 3'leyip göndereceğiz umutsuzluğa yer olmamalı bu saatten sonra....

Anlaşılan bu da yapışıp kalacak takımda. Arada iyi oynasa bari.

bunun aynısını gökhan gönül dedi etmeyin şöyle laflar komik duruma düşmeyelim ilerde az profesyonel olun

yok yok fark 4 değil 1. yok 1 de değil 2 puan öndeyiz. hatta şampiyonluğumuzu ilan ettik bu gece neyin puan farkı bu?

salih olmamış bu açıklama yakıştıramadım. gerek yok böyle şeylere çünkü

Buna benzer açıklamaları 2006-07 sezonunda Adnan Polat başkan yapıyordu. (O zamanlar başkan değildi tabi) Sezon sonunda puan farkı 15 gibi birşeydi :D

O yüzden sevmiyorum bu tip demeçleri.

Güzel açıklama yapmış ama sanki biraz da tribüne oynamış gibi :)

O adnan polat 20.45'de şampiyonuz da demişti ama..

O bir sezon önceydi. Ki olamasaydık o da hoş görünmeyen bir açıklama olarak yerini alacaktı tarihte. :D

Ben böyle iddalı demeçleri pek sevmiyorum. İşimize bakalım kazanarak ilerleyelim zaten istediğimizi alırız.

Yapma şöyle şeyler

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu tür iddialı ve gereksiz açıklamalar Fenerbahçe'ye yakışır. Özgüven iyidir ancak futbolda bu tarz klişeleşmiş sözler genelde ters döner, dalga konusu olur.

Bu sağ bekler niye böyle oluyor?Belki o maça kadar 7 puan fark 5'e inecek veya 9'a çıkacak.Nereden biliyorsun?Ayrıca deplasmanda her zaman bu kadar iyi olmayız,biz de puan kaybedeceğiz.

Böyle topçularada ihtitaç var. Herkes dümdüz adam olamaz zaten. Taraftarın sesi oluyorlar.:D

███▓▒ Tapatalk ▒▓███

yapma-bunu-yapma-bunu_90769_m.jpg

Geri
Üst Alt