Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her türlü iş yapar , fena çocuk değildir. Aldıgımız oyuncuyu G.G ile değil S.S ile kıyaslayın pls.

Orta sahanın ortasında oynayan adamlar için hız çok önemli bir özellik değil. Bek ve açık oyuncuları için oldukça önemli. Salih bir bek için çok ağır .Ceyhun orta saha oyuncusu bu nedenle onun hızlı olmasından ziyade hızlı düşünebilmesi daha önemli. Oyun zekası konusunda ceyhun salihe tur bindirir.

Ceyhun ve oyun zekası??!!!...Salih den bağımsız olarak söylüyorum...

Açıkçası kendisine garip bi sempatim var. Futbolculuğunu bilmem ama karakter olarak sevdiğim birisi. Sanırım sempatim fenev maçından sonraki atarına bağlı :D

Bu cocuk Veysel Sari'dan iyi bir kere. Piyasada baska yerli sag bek de yok zaten.

kariyeri sadece 10 tane lig maçından oluşan bir futbolcuyu nasıl tercih edersiniz arkadaş tarık sadece bu sene oynamaya başladı ve öyle çokta genç bir oyuncu değil 21 yaşında salih iyi futbolcu bundan emin olun çokta iyi galatasaraylı hiç kimse yiğit gökoğlanla neyle karıştırmasın bu çocuk çalışkan bir futbolcu tembel biri değil

Veysel sarı olmalıydı yada şener özbayraklı. yanlış tercih.

sorsan kimsede ligtv yok. ama oyuncu ismi söylesen hepsinin seceresini çıkarsınlar. hepsi birer scout maşallah. aldıklarımızın hepsi kasap, alamadıklarımız messi mübarek.

kariyeri sadece 10 tane lig maçından oluşan bir futbolcuyu nasıl tercih edersiniz arkadaş tarık sadece bu sene oynamaya başladı ve öyle çokta genç bir oyuncu değil 21 yaşında salih iyi futbolcu bundan emin olun çokta iyi galatasaraylı hiç kimse yiğit gökoğlanla neyle karıştırmasın bu çocuk çalışkan bir futbolcu tembel biri değil

Kariyer konusunda hak veririrm de hocam gençlik konusunda ne yaptın ya ?

Allah askına 21 genç değilse kaç genç ? 17-18 mi olacak dı ?

Günümüzde futbol 33-35 yasına kadar maximum verimle oynanabiliyor abartmayın o kadar bu yas mevzusunu

21 yasındaki adamın önünde daha 12-15 arası yıl var futbol oynamak için.

Salih dursunu da bosa gazlamayin biliyoz ne kadar maho toocu oldugunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt