Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci sinirlamasi var diye takima yeni Sabri ve Hakanlar almamiza gerek yok. Cünkü bunlar bizi ileriye tasimaz. Ortada fark olmaz.

Bana göre Tarik Camdal daha yetenekli ve dahaiyi tercih olur gibi. Veysel son tercihimiz olmali.

İyi oyuncu beyler ben kefilim

Yabanci sinirlamasi var diye takima yeni Sabri ve Hakanlar almamiza gerek yok. Cünkü bunlar bizi ileriye tasimaz. Ortada fark olmaz.

Bana göre Tarik Camdal daha yetenekli ve dahaiyi tercih olur gibi. Veysel son tercihimiz olmali.

Bence Sabri ve Hakan dan bile kötüler.

En fazla stoper olur sağ bek olmaz bu adamdan

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman gelmesin, sakin ha.

Adam topu sürerken yeteneksizligi, becerisizligi, kazmaligi okadar net görülüyor ki. Sag bek dedigin yeri gelince adam eksiltecek, orta acacak, bindirme yapacak. 1938363910 faul yapmak ve sari kart görmek degil. Bunlari bizim Sabri bile daha iyi yapabiliyor, oda ne kadar kötü oldugu ortada. Hürriyet kadar kazma nerdeyse bu Salih. Hazardin karsisina bunu koyarsak vay halimize, vay halimize.

Muthis topcu . Neyini begenmiyorsunuz anlamiyorum . . .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=S7pzXAUbUiM[/media]

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Halil sezai senmisin gene isyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt