Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim alinmaz, Hamit-Sabri alternatif oldugu bolgede Salih Dursun yeteneksizini eklemek neyin nesi. Iki mac sonra TTA'da homurdanmalar baslar, sonra takasta kakalamaya bakariz. Veya kira. Nasil olsa aldigimiz yeteneksizlere 5 yil'dan kisa sureli kontrat onermiyoruz.

kesinlikle sabriden daha yeteneksiz ,ağır ve kazma oyuncu, bu transfer yapan kişinin önce GALATASARAYdan sonrada futboldan ilişkisi kesilmelidir,yazıklar olsun Kayserili taraftarlar bile böyle bir keriz bulamazdık amrabat sonrası diyorlar..

22761415.jpg

Gelmesin diye dua edenler

Bu Salih'i sadece kuşlarla oynanan son maçında dikkatli izleyebildim ve izlenimim berbat ötesi, evlerden ırak, Kayseri'de bile oynaması sakıncalı.

Hayırlı olsun. Baya kart görür baya başımız agırır tek sıkıntısı bu.

Lig için yeterli bir oyuncu.Birkaç bölgede oynaması diğer artısı.Konuşulan rakamlar Türkiye piyasası için gayet normal.

Pastırmasporda oynadığı 67 maçta 33 sarı 4 kırmızı kart görmüş bir oyuncuyu transfer etmiş bulunuyoruz. Sonumuz hayırdır umarım

Caner ile ALves sari-kirmizi hic yemez, bu eleman catir catir sarilari götürür bizde. Cok üzgünüm, kazma cikma ihtimali cok yüksek olan bir futbolcu almis oluruz. Benim siralamam söyle olurdu ligdeki mevcut alinabilecek türk sagbeklere dair: Tarik>Veysel>Salih

Buyurun cenaze namazına. :D

Rezalet bir transfer. Yigit Gökoglan dan sonra Salih.

Sadece farki sag bek olmasi. Pehh.

Sinirlama var diye cöp aliyioruz. Sabri yi bende 11de görmek istemem ama bu ikili arasinda takim adina olumlu bir fark olmayacaktir.

Tarik i alsaydik en azindan.

Neyse umarim ligte katki saglar.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Hurma'nın bu kadar kolay vermesinden belli bunun ne kadar işe yaramaz bir tobçu olduğu.

Yönetim ve Mancini sınıfta kaldı gibi görünüyor. İsimler değişiyor ama saçma sapan işler asla değişmiyor Galatasaray'da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt