Salih Dursun Galatasaray'a Çok Yakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=xWIID1QajeI[/media]

Hayırlı olsun camiamıza..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

6 ay sonra sözleşmesi biten adama 2m€ çok bence. Muhakkak yoklama yapılmıştır. Ana es-es'in tavrını biliyoruz zaten.

Bu düşünce yanlış değil mi yahu? 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor diye, sözleşmesi bitmeyen ama daha kötü olan adama aynı parayı vermek mantıklı mı? (Tabii ki Tarığın daha iyi olduğu düşünülüyorsa)

Kötü oyuncu.

Taraftarın beklentisi düşük

Ufaktan katkısı bile iyi gözükür

Ama yeterli olur mu?

Soru işareti bol olan bir transfer

Bu düşünce yanlış değil mi yahu? 6 ay sonra sözleşmesi bitiyor diye, sözleşmesi bitmeyen ama daha kötü olan adama aynı parayı vermek mantıklı mı? (Tabii ki Tarığın daha iyi olduğu düşünülüyorsa)

Tarık'ın ederi zaten maksimum 2-3 falan. Herneyse. Ayrıca Eskişehir'in ne kadar istediğini bilmiyoruz. 4-5 isteyecek pişkinliğe sahip bir kulüp eses. Salihi neden bu kadar kötülediler bilmiyorum. Adam genç geleceği var, milli takıma çağrılmış falan. Aynı şey Tarık için de geçerli. Ayrıca şunu da belirteyim, ikisini de köküne kadar incelemedim. Bizim maçlardaki performanslarına bakıp değerlendiriyorum. Tarık harika oynamıştı mesela. Ama eses hıyarlığına yapıp vermezse, fiyat arttırmaya çalışırsa buna izin vermemeliyiz. Ben bunu diyorum. Yoksa Salih veya Tarık. İkisi de şuan banko oynayacak adam değiller gibi gözüküyor.

Salih de gelmiş galiba. Fotolar falan var her yerde.. Bize de hayırlı olsun demek düşer..

Yönetim ve Mancini sınıfta kaldı gibi görünüyor. İsimler değişiyor ama saçma sapan işler asla değişmiyor Galatasaray'da.

Ben o kadar emin degilim Mancini nin bu Salihi istediginden. Bence ilk secenek yabanci sag bek sunmustur, bizimkiler hayir demistir yabanci siniri dolayindan. Sonra Tugay ile konusup Tariki secmislerdir büyük ihtimal. O is de olmayinca bu gereksiz adama yöneldiler.

amrabat salih takası olursa muhteşem olur :)

Ben o kadar emin degilim Mancini nin bu Salihi istediginden. Bence ilk secenek yabanci sag bek sunmustur, bizimkiler hayir demistir yabanci siniri dolayindan. Sonra Tugay ile konusup Tariki secmislerdir büyük ihtimal. O is de olmayinca bu gereksiz adama yöneldiler.

Şahsen ben teknik direktör olsam ve istemediğim bir isim alınırsa ayrılırım o kulüpten. Sonuçta Mancini de suçlulardan biri olur saçma transfer politikasından.

çoğu yorumda sabriden daha kötü olduğu söyleniyor izlemedim nerdeyse kendisini hiç ama şu videoyla kanım baya ısındı bakalım belki burada geliştirebilir kendisini [media]https://www.youtube.com/watch?v=P96470zJYeE[/media]

çoğu yorumda sabriden daha kötü olduğu söyleniyor izlemedim nerdeyse kendisini hiç ama şu videoyla kanım baya ısındı bakalım belki burada geliştirebilir kendisini [media]https://www.youtube.com/watch?v=P96470zJYeE[/media]

bu tip açıklama yapsın diye zaten sabri'ye para veriyoruz.

Bek için çok yavaş olduğu söyleniyordu buradaki yorumlarda. Detaylı bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

bence stoper icin aldık,idare eder bi transfer,bek icin veysel gelir serbest kalma durumu var veyselin

Bizim vasat üstü Türk futbolcularına olan ilgimizi anlamıyorum. Umarım Ceyhun'u da göndermek gibi bir hata yapmazlar. Çünkü maç içerisinde Melo'yu dinlendirmek için çıkartmak ya da Melo'yu hücum için kullanmak istenilirse oyuna girecek tek kişi Ceyhun'dur.

Yekta ya da Amrabat olur. Vasat üstü bir oyuncu verip vasat üstü bir oyuncu almış oluruz.

Bizim vasat üstü Türk futbolcularına olan ilgimizi anlamıyorum. Umarım Ceyhun'u da göndermek gibi bir hata yapmazlar. Çünkü maç içerisinde Melo'yu dinlendirmek için çıkartmak ya da Melo'yu hücum için kullanmak istenilirse oyuna girecek tek kişi Ceyhun'dur.

Yekta ya da Amrabat olur. Vasat üstü bir oyuncu verip vasat üstü bir oyuncu almış oluruz.

salihte ceyhunun yaptıgını yapabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt