Salih Dursun, Selçuk Gitsin

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Arkadaslar devre arasinda transfer ettigimiz Salih Dursun'un sag bek degil de on libero olarak basarili olacagi kanaatindeyim, ekibimize muhtac oldugu fizikalite ve mucadele gucunu katacaktir S. Dursun.

Selcuk, Ceyhun ve Yekta adli oyunu yavaslatan kagnilar yerine bu arkadasa sans verilmesi konusunda taraf oldugumu belirtmek isterim.

22762049.jpg

arkadaslar mesajlariniza ceki duzen veriniz.

katılıyorum kendını ispat etmek ıçın en azından mucadele edecektır.fızıgı de uygun.

Galiba her hafta yeni yeni arayislar icerisine girecegiz.

Valla benim gördügüm, Alex Telles ve biraz Veysel disinda bütün transferler fos cikti.

Ben böyle transferleri kabul edemem. Hadi Koray ve Oguzhan´i da ayiralim.

Hajrovic, Lucas, Burdisso vs. rezalet transferler. Hicbiri Galatasaray seviyesinde oyuncular degil.

Kim istedi, kim önerdi, kim transfer etti bilmiyorum ama, baya cuvalladilar.

Ben ve eminim benim gibi düşünen bir çok renktaşım her ikisininde gitmesi taraftarı.Çünkü her iki oyuncuda Galatasaray misyonuna yakışmıyor.

Arkadaslar devre arasinda transfer ettigimiz Salih Dursun'un sag bek degil de on libero olarak basarili olacagi kanaatindeyim, ekibimize muhtac oldugu fizikalite ve mucadele gucunu katacaktir S. Dursun.

Selcuk, Ceyhun ve Yekta adli oyunu yavaslatan kagnilar yerine bu arkadasa sans verilmesi konusunda taraf oldugumu belirtmek isterim.

22762049.jpg

Salih Dursun, Mustafa Sarp ile beraber son 5-6 senede takıma alınan en kalitesiz ve takoz futbolcudur.

Bu sezon içinse evet ama sürekli bu takımın yükünü taşıyamaz orada diye düşünüyorum.

Galiba her hafta yeni yeni arayislar icerisine girecegiz.

Valla benim gördügüm, Alex Telles ve biraz Veysel disinda bütün transferler fos cikti.

Ben böyle transferleri kabul edemem. Hadi Koray ve Oguzhan´i da ayiralim.

Hajrovic, Lucas, Burdisso vs. rezalet transferler. Hicbiri Galatasaray seviyesinde oyuncular degil.

Kim istedi, kim önerdi, kim transfer etti bilmiyorum ama, baya cuvalladilar.

Hajro ve Lucas transferleri tamamen yatırımdır, geleceğin içindir. Eğer bu gibi çocuklara inat edip şans vermezsen bir cacık olmaz haklısın. İkisi de fazlasıyla tekniğe ve fiziğe sahip. Üzerlerine düşüp "oynatarak ve ilgilenerek" futbol bilgilerini, yani mentâl yönlerini geliştireceksin. Bunu yapacak olan da Mancini gibileri değildir, olamaz. Mancini tek kelimeyle bu gibi oyuncuları "harcıyor"; hem oynatmayarak, hem adaletsiz davranarak, hem de maç içinde saçma hamleler yaparak.

Hajro ve Lucas transferleri tamamen yatırımdır, geleceğin içindir. Eğer bu gibi çocuklara inat edip şans vermezsen bir cacık olmaz haklısın. İkisi de fazlasıyla tekniğe ve fiziğe sahip. Üzerlerine düşüp "oynatarak ve ilgilenerek" futbol bilgilerini, yani mentâl yönlerini geliştireceksin. Bunu yapacak olan da Mancini gibileri değildir, olamaz. Mancini tek kelimeyle bu gibi oyuncuları "harcıyor"; hem oynatmayarak, hem adaletsiz davranarak, hem de maç içinde saçma hamleler yaparak.

hayrovicle salih ayni yasta nigga

salih kim la bu adam amatörde oynayamaz kayseri kakaladı bize bunu mancini 2.atremanda bunu kim aldı demiş

Hahaha

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt