Salih Dursun Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben umutluyum bu elemandan fizigi,temposu is yapar karakterli bi insana benziyor .Hayirli olsun.

Yönetim Mesut Ozil, Hakan Ç., Nuri Şahin, Gökhan İnler, Omer Toprak falan varken Salih'i almis. Derhal istifa.

N5

Yeni bit Furkan Özçal olmaya aday. Bu Kayseri'de oyuncu filan alınmaz.

Eğitim şart.

Çok ümitsizim, yanılan ben olurum umarım.

Salih Dursun u hiç izlemedim ama Kayserispor lu taraftarların dediğine göre takımın en çok koşan futbolcusu.Mancini ile beraber daha iyi oynuyabilir.

Eğitim şart.

Furkan ile kiyaslayamazsin, Furkan bize gelmeden once 1 sene fln forma gorememisti zaten sakatliktan dolay.

Yalniz Kayseriden harbi iyi oyuncu cikmadi Ali Turan, Mehmet Topuz, Gokhan Unal, Serdar, Amrabat...hic birinden hayir gelmedi

Şerafettin'i tanımam ama yorumlarından anladığım kadarıyla futboldan anlayan bir arkadaş bence, boşuna laf etmeyin ona.

en fazla genç sabri olur. tahminim bu yönde umarım yanıltırsın genç aslan

Ben ne ümitliyim ne ümitsizim, bilmiyorum çünkü. :D

Hayırlı olsun.Ben kendisini sağ bek olarak beğenmem ama tahminimce stoper veya defansif orta saha olarak kullanılırsa faydalı olur.

Eğitim şart.

Ali Turan, Amrabat dersen anlarım ama Furkan Özçal bana göre sanıldığı kadar kötü bi oyuncu değil. Forvet arkasında oynayan bi oyuncu kendisi, takdir edersinki yüce imparator Fatih Terim o bölgenin kralı Sneijder'i de gayet faydasız oynatabildi takımda. O yüzden haksızlık etmemek gerek.

Ali Turan, Amrabat dersen anlarım ama Furkan Özçal bana göre sanıldığı kadar kötü bi oyuncu değil. Forvet arkasında oynayan bi oyuncu kendisi, takdir edersinki yüce imparator Fatih Terim o bölgenin kralı Sneijder'i de gayet faydasız oynatabildi takımda. O yüzden haksızlık etmemek gerek.

furkan 27 dakika oynadı zaten bizde, nerde izleyip eleştiriyorlar acaba

Çeptalk

Tek artı yönü genç olduğundan başarıya aç olması takıma hırs getirecektir daha fazlasını beklemek şu aşamada hayalcilik olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt