Haber Salih Özcan, Beşiktaş'ta

Dursun centilmenlik anlasmasi sebebiyle teklif yapilmasin demis
Trabzona da oyuncu kaptirdik bu da ikinci oldu
salih muhtemelen 7-8 milyon bonservisle gitmistir beles resmen

Peki saygıdeğer vasfi salihlerden hazzetmediğin belli, öyleyse bu salih adam yerine takımına hangi yerli orta sahayı yakıştırır ve önerirsin söyle de bilelim
mevkiiden bağımsız alınırsa can uzun alınsın. türk orta sahada yok forvette yok, stoklarda 5070 ekran kartı yok diye 1650 ekran kartı almak zorunda mıyız. salih özcan neyi başarmış da bundesliga gibi amaçsız bir ligde sözleşmesiz kalmış? topa 2-3 kere dokunan hamburg falan yapıyor.

mevkiiden bağımsız alınırsa can uzun alınsın. türk orta sahada yok forvette yok, stoklarda 5070 ekran kartı yok diye 1650 ekran kartı almak zorunda mıyız. salih özcan neyi başarmış da bundesliga gibi amaçsız bir ligde sözleşmesiz kalmış? topa 2-3 kere dokunan hamburg falan yapıyor.
güldürüyon

Rakipler birer birer gücleniyor ya biz? Ne gelen var ne giden

Zorundasın kardeşim o zaman oyununu hiç oynayamazsın, düşük de olsa bir ekran kartın oldu mu çözünürlüğünü düşürürsün ayarlarını kısarsın olmadı oyunun eski sürümünü falan yüklersin bir şekilde oynarsın :asd:

Yabancı sınırı olmasa haklısın diyeceğim ben de takımımda en iyi oyuncuları görmek isterim ama mecbur yerli oyuncu ihtiyacımız var ne yapacaksın orta sahada hiçliği mi oynatacaksın

Salihe ayılıp bayıldığımızdan değil zaten dar olan orta saha rotasyonumuza kontenjandan yemeden en azından nicel olarak bir alternatif oluşturacaktı ama yönetimin basiretsizliğinden olmadı

1, 0'dan evladır malum

Zorundasın kardeşim o zaman oyununu hiç oynayamazsın, düşük de olsa bir ekran kartın oldu mu çözünürlüğünü düşürürsün ayarlarını kısarsın olmadı oyunun eski sürümünü falan yüklersin bir şekilde oynarsın :asd:

Yabancı sınırı olmasa haklısın diyeceğim ben de takımımda en iyi oyuncuları görmek isterim ama mecbur yerli oyuncu ihtiyacımız var ne yapacaksın orta sahada hiçliği mi oynatacaksın

Salihe ayılıp bayıldığımızdan değil zaten dar olan orta saha rotasyonumuza kontenjandan yemeden en azından nicel olarak bir alternatif oluşturacaktı

1, 0'dan evladır malum
kaan ayhan idare eder. daha nhaga oynamıyor. ilkay'dan verim alamayan salih'ten nasıl yararlancak. gereksiz olurdu.

Orkun kökçü de de herkes yanıp tutuşmuştu... neyse alsın kim kimi alıyorsa... önemli olan bizim kimi alacağımız...

kaan ayhan idare eder. daha nhaga oynamıyor. ilkay'dan verim alamayan salih'ten nasıl yararlancak. gereksiz olurdu.
Kaanı maanı karıştırmaya gerek yok o hayaletin zaten iki sene önce gönderilmesi gerekiyordu ondan medet ummaya gerek yok onu boşver durduk yere sinirimizi bozmaya gerek yok 😄

Ben seni anladım merak etme oldu mu iyisi olsun olmadı mı hiç olmasın kafasındasın gençlikte ben de o kafadaydım ama makul olanı bu değil geç de olsa öğrendim

Neyse esas mesele bizim istediğimiz gibi bir transfer politikası izlensin istiyorsak önce bu yabancı sınırlaması denen garabeti yok etmemiz gerek, bu kepaze kural durduğu müddetçe işte böyle ahmetlere mehmetlere fahiş fiyattan sözleşme imzalamaya mecbur oluruz

Geri
Üst Alt