Salih Uçan Roma'da!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Fenerbahçe Kulübü, genç yıldızı Salih Uçan’ın Roma’ya transferi için görüşmelere başladığını resmen duyurdu.

KAP’a yapılan açıklama şöyle;

“Futbolcumuz Salih Uçan’ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.”

gitsin kurtarsın kendini.

hahahahha geçici transfer demiyor bonservisle gidecek dönüşü biziz :D

hayırlı olsun valla ben çok sevindim şahsen çocuk adına, rezil rüsva olup kıytırık kulüpte yok olacağına gitsin kurtarsın kendini

hayirli olsun, o türk futbolun gelecegi

onu 120% destekliyorum ve umarim Milli takimda kalitesini gösterir

Kariyerinde en fazla 15-20 profesyonel maç mazisi olan birinin bu derece şişirilerek 1 aydır gündemi meşgul etmesi, ''gezi olaylarında penguen'' gösteren zihniyet ile aynı zihniyettir.

Kariyerinde en fazla 15-20 profesyonel maç mazisi olan birinin bu derece şişirilerek 1 aydır gündemi meşgul etmesi, ''gezi olaylarında penguen'' gösteren zihniyet ile aynı zihniyettir.

Dediklerinde haklısın ama yeteneğini göz ardı etmemek lazım.En büyük salaklığı diyelim fenere gitmek oldu.Bizde olsaydı şimdi farklı konuşuyor olurduk.

Eğer yabancı sınırı devam ederse büyük ihtimal Roma'dan sonra geleceği takım Galatasaray olucak.Zaten biz de oynamak gibi bi hayali vardı onu da gerçekleştirmiş olucak bi kaç sene sonra.

Salih için çok sevindim en doğru kararı vermiş zaten bir galatasaraylıya yakışmazdıo takımın rezil formasını giymek. İnş kendini Roma'da geliştirip bize gelir. Fener'in aldığı para hayırsız olur umarım inş yolda kapkaça uğrarlar :cool-78:

Salih'in bonservisinin ne kadarını Fenerli zengin iş adamları verecek acaba ? Roma 3 verse, kalanı belli zaten.

Sanırım 2 yıl kiralanacakmış satın alma opsiyonu ile kiralama bedeli 4.25 € toplam ise 11 m €.

Hülle Akarrr...

Yabanciyi serbest biraksalar, böyle bir cok genc gidecek yurtdisina. Milli takima da olumlu yansiyacak.

Ama nerde o beyin bizim kirolarda. Salih orda sans bulsun, bakin nasil gelisecek Avrupa´da.

Geri
Üst Alt