Salih Uçan: "Sezon başı Galatasaray'dan teklif aldım"

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
İşte 26 yaşındaki futbolcunun açıklamaları:
"Gündemi takip ediyorum. Şu sıralar vaka sayımız ve vefat eden insanlarımızın sayısı artıyor. İnşallah böyle devam etmez ve virüsü en kısa sürede atlatırız. Kulübümüz bize evde çalışmamız için ekipmanlar yolladı. Bu tarz aletlerle tempo ve güç kaybı yaşamamak için çalışıyoruz. Evde geçirebileceğimiz çok zaman var. Film serileri izledim. Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter, Transformers ve Karayip Korsanları'nın bütün serilerini baştan izledim."

'Yeniden sahalara dönmek istiyorum'
"Bir tarih yaşıyoruz. Bu durum ileride herkese bahsedilecek. Çok zor bir zamandayız. Futbolu çok özledim, hiç bu kadar özlediğim bir zaman olmamıştı. Futboldan bu kadar uzak kaldığım bir dönem olmamıştı. Bu sene için hedefim belliydi. Oynayabildiğim kadar maç oynamak ve kendim gösterebilmek. Bu sene bunu gerçekleştirdim. İnşallah zor zamanları atlatıp yeniden sahalara dönmek istiyorum."

Galatasaray itirafı
"Galatasaray'dan sezon başında teklif aldım ama bu sene oynamam gerekiyordu. Bu nedenle Alanyaspor'a gelmem daha iyi oldu. En azından sahada yer alıp kendimi herkese gösterebiliyorum. Tekrardan büyük takım veya Avrupa'da forma giymek istiyorum. İnşallah lig devam eder, takımlar beni ister ben de giderim."

Ligde 9 maç ilk11de başlamış. Sanırsın takımın kilit oyuncusu oldu

Ulan Galatasaray istemiş seni daha büyük başka kim isteyecek sanki
kendini gösterecekmiş ondan oynayacağı takıma gitmişmiş

Yıllardır oynamayan birinin bunu istemesinin nesi anormal yav

ca9809df1f9eb968c7c7bdc9e1653523.png
Salih+Ucan+Real+Madrid+vs+Roma+CGxkvD1uoVWl.jpg
Salih+Ucan+Real+Madrid+vs+Roma+iNIkRoN_5Y0l.jpg

Nereden nereye be Salih.

ben de çok istemiştim hatta yönetime kızmıştım neden teklif götürmedik diye ama kendisi oynayacağı bir takıma gitmek istemiş. doğru bir istek ama alanya'da da çok forma bulamadı. inşallah kendini geliştirir çok iyi yetenek ben en geç 2 sene içinde galatasaray forması ile izleyecegimizi düşünüyorum.

Geri
Üst Alt