Salih Uçan Transferinde Galatasaray Korkusu

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Fenerbahçe'nin Roma ila yapılması beklenen anlaşmaya ''Galatasaray'a gidemez.'' maddesi koydurduğu ifade edildi.

La Republica gazetesinin haberine göre Roma ile Salih'in transferi için büyük oranda anlaşan Fenerbahçe'nin sözleşmesine Galatasaray ile ilgili madde koydurduğu belirtildi.

İki tarafın 8 milyon Euro'ya anlaşmak üzere olduğu, Salih'in de bu transfer için istekli olduğu açıklandı.

türkiye'de yetismis en iyi türk futbolcu 13 milyon euro'ya transfer olurken ........ ARDA TURAN

daha 1 sezon bile oynamamis bonus kafa 8 milyona giderse ROMA'ya mal derim sadece

şuan baya bitik ama benficada şu yeteneklerde olsaydı şu yaşta 20 rahat olurdu .ama bitti cocuk iyi oldu

şuan edeceği 5

Buna kim niye nasil neden 8 milyon falan veriyor nasil bu paralar konusuluyor hayret dogrusu.Biri acaib dalga geciyor bizle bence.

Transfere ihtimal vermiyordum ama 8m ise iyi pazarlamislar.

Tapatalk

Böyle bir madde koyduracaklarını sanmıyorum. Salih'in Avrupa'dan sonra ki durağı Florya bence.

Yahu nedir bu bonusun olayı? Ne yapmışta bu kadar abartılıyor.. Hey gidi Türk Medyası...

hiçbirşey yapmadan 8m'e transfer olursa helal olsun ayrıca bu çocuk sanki avrupadan sonra bize gelecekmiş gibi hissediyorum

Fenerde ki her maçını izledim + u20 maçlarını izledim aklımda kalan tek pozisyonu sahada kusmuştu başkada aklımda kalan bi olayı olmadı. Buna 8 veren kulüp ağır geri zekalı olmalı.

Fenerde tek bi yetenek var recep niyaz ele avuca sığmıyor o çocuk.

Valla gitmekle en doğru kararı veriyor. Geç bile kaldı. Aslında o malum kulübe adım bile atmaması lazımdı ama işte..

Hayatında 15-20 profesyonel maç oynamış bir Türk futbolcuya kimse hele Roma fln hayatta 8 milyon Euro vermez.

Fenerbahçe Türk Spor Medyası yine yalan yine üç kağıt peşinde.

Gerçektende Fellaini olabilir. Bununda yolu Avrupadan geçer. umarım başarılı olur giderse.

Geri
Üst Alt