# Salih Uçan

Genç futbolcuları transfer edip onları rotasyona sokmak daha iyi olacaktır.
Bu genç oyuncularin arasından 1 2 tane bile çıksa yaşına göre çok cabalayip vazgeçilmez oyuncu da olabilir.
O iş o kadar kolay değil.

Salih şu an için fırsat transferidir zaten düzgün yönetim olsa çoktan bitirmişti.

Bence kendisi öyle cayir cayir istekli degil belirli sebeplerden dolayi olabilir. Benimseyemiyorum su cocugu Gerçi benim benimsediklerimin sonu da ortada :asd:

Yaw illa 2 milyon euro bonservis verip mi alalim? Mutlaka almaliyiz

O iş o kadar kolay değil.

Salih şu an için fırsat transferidir zaten düzgün yönetim olsa çoktan bitirmişti.
Abi,ilk defa taktik anlamda sistemlesmeye çalışan bir takım için artık bunları da görmek lazım. Salih fırsat transferi evet ama çok ciddiye alma abi.gelmeyip başka takıma giderse üzülürüm demişsin,iyiliğin için diyorum.

Abi,ilk defa taktik anlamda sistemlesmeye çalışan bir takım için artık bunları da görmek lazım. Salih fırsat transferi evet ama çok ciddiye alma abi.gelmeyip başka takıma giderse üzülürüm demişsin,iyiliğin için diyorum.
Üzülmekten kastım şu.

Daha az maliyetle daha iyisini alamayız hem de yerli.

Bu şartlarda da mallık oluyor almamak.

Salih nerede hangi formatta oynayacak kadroda?

7 milyon maas + 3 milyon imza parasi + 20 mac yaptigi sezonda 1 milyon sampiyonluk primi önerelim son teklif olarak.

Gidiyosa gitsin kendi bilir
Bu arada bize gelirse yedek kalacağını düşünüyo olabilir belkide 11 oynamak için gidiyo Bjk’e nerden bilelim yav

Salih Beşiktaş haberi doğru olabilir. Bizim maçta çok aşırı hırslıydı.

bize karşı hırslı oynadı diye eleştirenler vardı. akbabanın bize attığı gol sonrası yaşadığı sevinç

1:30

Bjk 10 milyon verebilse Dorukhan’ı tutardı bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence muhakkak alınması gerekiyor Salih'in Alanya maçlarını ne zaman izlesem dişe dokunur işler yapıyor. Top kapabiliyor skor üretebiliyor şutları var takımın pas merkezi olabiliyor kilit pasları atabiliyor uzun topları atabiliyor Mert Hakan'dan filan kat kat daha iyi futbolcudur 20 yaşındayken Roma'ya transfer yapıyordu Salih klasik anadolu futbolcuları gibi değil

Şu anda orta sahanın sol/sağ içi olarak oynayabilecek elimizde Emre Kılınç, Gedson var ki Gedson'un seneye takımda olacağı bile kesin değil. Bonservis ödemeden 27 yaşında formda bir yerli orta saha oyuncusu almaya kesinlikle karşı değilim ben ki takımda Kerem & E.Kılınç ve Taylan haricinde yerli oyuncu oynatamıyoruz

Bence muhakkak alınması gerekiyor Salih'in Alanya maçlarını ne zaman izlesem dişe dokunur işler yapıyor. Top kapabiliyor skor üretebiliyor şutları var takımın pas merkezi olabiliyor kilit pasları atabiliyor uzun topları atabiliyor Mert Hakan'dan filan kat kat daha iyi futbolcudur 20 yaşındayken Roma'ya transfer yapıyordu Salih klasik anadolu futbolcuları gibi değil

Şu anda orta sahanın sol/sağ içi olarak oynayabilecek elimizde Emre Kılınç, Gedson var ki Gedson'un seneye takımda olacağı bile kesin değil. Bonservis ödemeden 27 yaşında formda bir yerli orta saha oyuncusu almaya kesinlikle karşı değilim ben ki takımda Kerem & E.Kılınç ve Taylan haricinde yerli oyuncu oynatamıyoruz
Bonservis bedeli ödenmeden transfer edebilecegimiz Süper Lig seviyesinde yerli orta saha. Almaktan baska bir caremiz yok gibi görünüyor. Artik yerli oyunculara karsi daha olumluyum.

Geri
Üst Alt